star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Veszprém, Dózsaváros

  • 332 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 870 m²

    telek

Bérleti díj:

1,14 millió Ft

Kiadó iroda Veszprém, Dózsaváros

  • 332 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 870 m² telek

  • Kiadó iroda Veszprém, Dózsaváros

  • 332m²


Ár:

1 146 600 Ft

Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

A CasaNetwork Veszprém Ingatlaniroda kiadásra kínálja az 2043-as számú veszprémi irodaházat. Veszprém, Dózsaváros részében, ipari és lakókörnyezet központjában, tökéletes állapotú, banki, széfszolgáltatási, irodai, valamint szolgáltató célra alkalmas irodaház tulajdonostól bérbeadó.Az ingatlan jelenleg is bankfiókként működik.A banki működést kiszolgáló széfszolgáltatás, vagyonvédelmi szempontoknak megfelelően, az ingatlan alatt került kialakításra, melynek használata külön bérleti díj mellett igénybe vehető.Az épülethez saját parkoló tartozik.Az ingatlan önálló cirkó fűtéssel rendelkezik, illetve a teljes ingatlan klimatizált.Az ingatlan bútorozottan is kivehető, külön megegyezés alapján.Az egész épület kamerával ellátott, a vagyonvédelmi előírásoknak megfelelőlen riasztóval, tűzjelzővel felszerelt.Földszint: 145,3 m2Emelet: 148,7 m2Pince: 37,8 m2A bérleti díj nettó 1.146.600,- Ft/hó, melyet 27%-os ÁFA terhel, valamint plusz rezsiköltség, üzemeltetési költség.Amennyiben a 2043-as számú irodaház vagy bármely, a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincsen rá keret? Kollégám díjmentes és banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. Nekünk a veszprémi ingatlanok az otthonunk!


Elhelyezkedés

Veszprém, Dózsaváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6629063


CasaNetWork Veszprém

CasaNetWork Veszprém

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett kiadó Veszprém, dózsavárosi iroda 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 332 m², míg a hozzá tartozó teleké 870 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az iroda bérleti díja 1,14 millió Ft, négyzetméter ára 3 454 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Csalagovits István referens a CasaNetWork Veszprém irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629063. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém, Dózsaváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.