star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Veszprém

  • 20 m²

    alapterület

Bérleti díj:

68,1 ezer Ft

Kiadó iroda Veszprém

  • 20 m² alapterület

  • Kiadó iroda Veszprém

  • 20m²


Ár:

68 100 Ft

Az ingatlanról:

Veszprémben a belvároshoz közel, irodaépületben, 3. emeleti, 20 m2-es, egy légterű, világos iroda kiadó.

Az iroda légkondicionálóval, riasztóval felszerelt. Fűtése házközponti, gáz kazánról megoldott radiátoros fűtés, négyzetméter arányosan, fogyasztás szerint fizetendő. Villany saját mérőórával ellátott, fogyasztás szerint elszámolt.

Folyosón teakonyha és szociális blokk található. Az épületnek van egy közös, parkosított, rendezett belső udvara. Az irodaépületben postaszolgálat van 08:00-tól 18:00-ig, utána is biztosított a bejutás az épületbe.

Minimum bérleti idő: 1 év. Bérleti díj: 68.100 Ft + rezsi + közös ktg./hó (400 Ft/m2, ami tartalmazza a közös helységek világítását, víz használatát, konyha használatát, szemétdíj). A Tulajdonos elvárása, hogy szerződéskötéskor kaució megfizetése szükséges, ami foglalóként is biztosíték illetve az ingatlan birtokba adásakor a bérleti díj előre megfizetése.

Az irodaépület közelében, külön sorompóval ellátott 1 db felszíni parkoló pluszban bérelhető.

Az ingatlan megtekintése irodánkkal előre egyeztetett időpontban történik. Szívesen állunk rendelkezésre!

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4468 Nívó ingatlan: N4468


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6478286


Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Az iroda további hirdetései
Az irodáról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 20 m². Az iroda bérleti díja 68,1 ezer Ft, négyzetméter ára 3 405 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6478286. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.