star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Budapest, VII. kerület

  • 30 m²

    alapterület

Bérleti díj:

124,4 ezer Ft

Kiadó iroda Budapest, VII. kerület

  • 30 m² alapterület

  • Kiadó iroda Budapest, VII. kerület

  • 30m²


Ár:

124 400 Ft

Rezsi
124,4 ezer Ft
Ingatlan állapota
újszerű
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Dolgozzon közös használatú irodáinkban létrejött, rokon szellemiségű közösségben! Coworking tereinket a közös munkavégzést szem előtt tartva alakítottuk ki és mindenről gondoskodtunk. Foglaljon egy saját asztalt, vagy ha a helyzet úgy hozza, vegyen igénybe egy hot desket és nyisson új lehetőségeket vállalkozása számára.

A Regus Coworking a következőket tartalmazza:
-Hozzáférés több ezer helyszínünkhöz világszerte
-Szakképzett recepciós és ügyfélszolgálat
-Biztonságos, üzleti szintű technológia és wifi
-Nyomtatók és adminisztratív támogatás
-Takarítás, közműszolgáltatások és biztonság
-Óradíjas, napidíjas vagy havidíjas íróasztalbérlés
-Választási lehetőség a nyitott terű és a közös használatú iroda között
-Opció az Ön részére saját fix asztalhoz
-Rendszeres kapcsolatépítő és közösségi eseményeken vehet részt
-Könnyű foglalás és fiókkezelés az alkalmazásunk segítségével


Az ismertetőben látható összes kép helyszíneink valamelyikén, de nem feltétlenül az említett irodaházban készült.

A beltér:

Személyes iroda 10 m2 + 30 m2 közös iroda

A környékről:

Rugalmas és teljesen felszerelt helyszínünk Magyarország fővárosának történelmi központjában minden igényének megfelel, akár privát irodát keres, akár coworking környezetre lenne szüksége, vagy tárgyalótermet szeretne bérelni Budapesten. Irodáink a három legfelső emeleten helyezkednek el, és rendelkezésre áll egy nagy tetőtéri terasz is – innen gyönyörködhet a panorámában, miközben a hosszú munkanap után kiérdemelt italát kortyolgatja. Az irodák természetes fényben fürdenek, és még egy kellemes pihenőhelyiséget is biztosítunk, ahol kedvére falatozhat, pihenhet, vagy ismerkedhet hasonló gondolkodású vállalkozókkal.

Szupergyors wifink és szolgáltatásaink, valamint barátságos csapatunk mosolya Önnek is lendületet ad a munkához. A Corvin Towers kiválóan megközelíthető– pár lépésnyire található a Corvin-negyed metróállomás, valamint több busz és villamos megállója. A közelben a Corvin Plaza is várja tucatnyi üzletével, étkezőhelyével, illetve egy mozit és egy fitneszközpontot is talál itt. Számos ihlető látnivalót találhat itt, például a Természettudományi Múzeum és az Iparművészeti Múzeum sincs messze, de a bároktól, éjszakai szórakozóhelyektől és a Corvin Dumaszínháztól is csupán pár perc séta választja el a munkanap végén.


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, 1082 Budapest, Futó u. 35-37


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6496577


Regus Business Centres

Regus Business Centres

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Regus Business Centres

Regus Business Centres

Az iroda további hirdetései

+36 1

Ingatlannet kód: NET6496577

Regus Business Centres

Regus Business Centres

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Regus Business Centres

Regus Business Centres

Az iroda további hirdetései
Az irodáról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m². Parkolási lehetőség: parkoló. Az iroda bérleti díja 124,4 ezer Ft, négyzetméter ára 4 147 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Regus Business Centres hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6496577. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.