star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 15 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 14 500 m²

    telek

Bérleti díj:

117,5 ezer Ft

Kiadó iroda Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 15 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 14 500 m² telek

  • Kiadó iroda Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 15m²


Ár:

117 500 Ft

Építés éve
1970
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Referens: FÁ11/93743
XI. KERÜLETBEN a Budafoki út és a Barázda utca közelében különböző méretű irodák kiadók 2022. november végétől. Az irodák előzetesen leköthetők.

A kiadással foglakozó vállalat 20 éves tapasztalattal, magas színvonalon, gondoskodik arról, hogy ügyfeleinek kényelmét és biztonságát magas színvonalon biztosítsa!

A biztonságra, a bejáratoknál 24 órás porta szolgálat gondoskodik, valamint , a közös területeket kamerával telepített rendszer figyeli.Az épületben büfé, étterem működik.

Amit kínálok az egy 15 nm-es, második emeleti egy helyiséges, klímatizált, laminált parkettás irodai A bérlő a helyiséget frissen festve, kifogástalanul,, üres állapotban kapja meg.

A bérleti díj 4500 Ft/nm / Hó + áfa, mely minden felmerülő költséget magába fogla. Az internet és telefon igény esetén a bérlő költsége.
Székhely, telephely, fióktelep bejelentése lehetséges.Határozatlan idejű szerződés 60 napos felmondássaL. Megállapodás esetén a bruttó bérleti díj kétszeresének megfizetése / óvadék/, valamin a tárgyhavi bérleti díj megfizetése szükséges.

Az irodaként használt részhez, jelen pillanatban, raktár helységet is tudunk biztosítani, több méretben és magasságban.

Közlekedés és parkolás szempontjából tökéletes helyen található az ingatlan, hiszen a fontosabb csomópontok, rövid időn belül, megközelíthetők.
Dolgozóknak a buszmegálló, 1 perces sétára található!

Jöjjön ,járjuk körbe az ingatlant.


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Kelenföld


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6639947


Felméry Ákos, XI. Kondorosi út

Felméry Ákos, XI. Kondorosi út

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Bp. XI. kerület Kondorósi út 7.

Bp. XI. kerület Kondorósi út 7.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett kiadó Budapest, XI. kerület, kelenföldi iroda 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 15 m², míg a hozzá tartozó teleké 14 500 m². További jellemzői: az építés éve 1970. Az iroda bérleti díja 117,5 ezer Ft, négyzetméter ára 7 833 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 53%-kal magasabb. Az ingatlant Felméry Ákos, XI. Kondorosi út referens a Bp. XI. kerület Kondorósi út 7. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639947. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Kelenföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.