star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Balatonfüred

  • 170 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Bérleti díj:

860 ezer Ft

Kiadó lakás Balatonfüred

  • 170 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Kiadó lakás Balatonfüred

  • 170m²


Ár:

860 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2018
Emelet
3.
Szobák száma
5
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

IGAZI RITKASÁG! VÍZPARTKÖZELI, PANORÁMÁS, MEDENCÉVEL, DUPLA TERASSZAL, JAKUZZIVAL, LUXUS-LUXUS BALATONFÜREDEN!
 BALATONFÜREDEN A 71-ES ÚT ALATT A REFORMKORI VÁROSRÉSZ VILLANEGYED RÉSZÉBEN KIADÓ EGY CSODÁLATOS BALATONI PANORÁMÁS 5 SZOBÁS PENTHOUSE LAKÁS EGY MEDENCÉS TÁRSASHÁZBAN TELJES PRÉMIUM MINŐSÉGŰ BERENDEZÉSSEL, ÖNÁLLÓ ENERGIAELLÁTÁSSAL!
Az ingatlan nagyon magas minőségben készült a belső anyagfelhasználás tekintetében is.
A teljes harmóniát érezni, mind a belső építészet tekintetében, mind az egyedülálló lokációja végett.
A házban összesen 15 lakás található 3 szinten. A társasházban lift és kültéri medence is kialakításra került.A nappali + 4 szobás lakás alapterülete 170 m2, amihez tartozik egy 26 és egy 11 m2-es terasz, egy 10 m2-es külső konyha és egy 6 m2-es tároló is (melyek a nagyobbik teraszról nyílnak). A lakásban kialakításra került egy előtér, két közlekedő, konyha, étkező, nappali + 4 darab szoba, 2 darab gardrób, 2 darab fürdőszoba (mindkét fürdőben található WC), különálló WC és egy háztartási helyiség. A kisebbik teraszon elhelyezésre került egy Jakuzzi.A lakás hűtés és fűtés ellátását saját hőszivattyú biztosítja (mennyezet hűtés-fűtés). A rendszer úgy került kialakításra, hogy a lakás a társasház rendszerére is rá tud csatlakozni (padlófűtés). A mennyezethűtési rendszeren kívül a lakás hűtéséről szobánként telepített split klímák is gondoskodnak. A lakás önálló energiaellátását egy 7 KW teljesítményű napelem rendszer biztosítja. A lakás hűtés és fűtés vezérlése helyiségenként került kiépítésre, mely távolról is elérhető, vezérelhető.A lakáshoz tartozik az épület alatti teremgarázsban 2 darab tágas parkolóhely és tároló. A parkolóhelyeknél elektromos autótöltő került kiépítésre, mely közvetlen a lakás energiaellátó rendszeréről üzemeltethető.A lakásba prémium minőségű gépek, burkolatok, szaniterek, csaptelepek kerültek beépítésre. A kültéri nyílászárók rendelkeznek süllyesztett redőnnyel, zsaluziával és szúnyoghálóval, melyek távirányítóval vezérelhetők. A nappaliban található egy fa tüzelésű kandalló. Az egyedileg tervezett beépített szekrények, gardróbok, a konyha, a különleges tapéták, az egyedi építészeti megoldások, a lámpatestek és a LED világítás és természetesen a csodás Balatoni panoráma meghatározza a lakás egész hangulatát.
A vízközeli, panorámás, sétány közeli luxuslakás medencével,  2 db garázzsal, tárolóval, megtekintését kizárólag komoly érdeklődés esetén tudjuk biztosítani.
BŐVEBB INFORMÁCIÓ, MEGTEKINTÉSHEZ IDŐPONT EGYEZTETÉS:
+36309481140
LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8.


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6322317


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6322317

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó balatonfüredi téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fal építési anyaga tégla. A téglalakás bérleti díja 860 ezer Ft, négyzetméter ára 5 059 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ávor Zsuzsa referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6322317. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.