star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Győr

  • 79 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

230 ezer Ft

Kiadó lakás Győr

  • 79 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Győr

  • 79m²


Ár:

230 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1991
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Győr-Révfaluban KIADÓ egy 3 SZOBÁS, 79 m2 + ERKÉLYES lakás BÚTOROZOTTAN!

Az ingatlan vízparthoz közeli hangulatos utcában, egy 6 lakásos társasház 1. EMELETÉN található. A lakás tágas, világos, rendezett állapotú, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ. A KONYHA GÉPESÍTETT (gáztűzhely, mosogató, sütő, szagelszívó, fagyasztós hűtő), a szobákban ülőgarnitúra, ágyak, szekrények, íróasztal megtalálható. A lakás fűtését és a melegvizet gáz cirkó kazán biztosítja, radiátoros hőleadókkal. A 2 rétegű műanyag ablakok szúnyoghálóval, redőnnyel ellátottak. Az ingatlan nyáron kellemesen hűvös, klíma használatára nincs szükség! A NAGYMÉRETŰ ERKÉLY a társasház belső, zöldövezeti udvarára néz, remek pihenést biztosít egy kávéhoz vagy esti beszélgetéshez. A lépcsőház tiszta, gondozott, a lakóközösség problémamentes, a közösképviselő precízen teszi a dolgát. Fizetős parkolás az utcában, vagy ingyenesen egy utcával lejjebb lehetséges.

A lakás elosztása:
- előszoba
- konyha
- étkező
- kamra
- 3 db különálló szoba
- fürdő
- WC
- közlekedő
- erkély

Rezsi költségek:
- víz, gáz, villany együttesen, éves átlagban kb. 30.000 Ft/hó
- biztosítás, takarítás, szemétdíj, közösköltség 30.000 Ft/hó
- a házban a TV-t és az internetet a vidanet szolgáltatja

A Széchenyi istván Egyetem és a belváros egyaránt 800 m-re található, pár perc alatt gyalgosan is elérhető. A közelben boltok sokasága, szolgáltató üzletek, kirándulási és szórakozási lehetőség, strand, étterem és minden más egyaránt megtalálható.

A lakás fiatal párnak, gyerekes családnak vagy diákoknak egyaránt nagyszerű otthona lehet. A lakásban dohányzás és kisállat tartása nem lehetséges. Az ingatlan 1 éves, hosszabbítható szerződéssel vehető bérbe, melyhez 2 havi kaució és közjegyzői nyilatkozat szükséges.

Amennyiben az ingatlan felkeltette a figyelmét és szeretné személyesen is megtekinteni, keressen bátran hétköznap vagy hétvégén egyaránt!

Referencia szám: LK070933-IN


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644081


+36 30

Ingatlannet kód: NET6644081


Az általad megtekintett kiadó győri téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m². További jellemzői: az építés éve 1991, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás bérleti díja 230 ezer Ft, négyzetméter ára 2 911 Ft, ami a győri átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hán Viktória referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644081. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.