star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Győr

  • 36 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Bérleti díj:

150 ezer Ft

Kiadó lakás Győr

  • 36 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Kiadó lakás Győr

  • 36m²


Ár:

150 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2019
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Felfrissített garzon!Győr-Nádorváros csendes utcájában kiadó hosszútávra egy 2019-ben épültletisztultan modern 36 nm-es I. emeleti lakás, 5 nm erkéllyel toldva!A finom ízléssel megvalósított otthon minőségi háztartási gépekkel, bebútorozva lehet most az Öné. Ide csak a személyes dolgait kell hoznia.Kreatív helykihasználás, rokonszenves színvilág, itt minden négyzetcentiméter ki lett használva.A nyílászárókon redőny található, fűtése egyedi mérőórás házközponti padlófűtéssel.A környék népszerű, a város összes régiója könnyen megközelíthető, a belváros 10 percnyi séta.Parkolni közvetlenül az épület előtt lehetséges.A bérléshez egy havi bérleti díj és két havi kaució szükséges.
Ajánlom pároknak, egyedülállóknak egyaránt, akik szeretik az igényes otthont!Hívjon, mutatom!

Referencia szám: LK040268-IN


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6651025


+36 20

Ingatlannet kód: NET6651025


Az általad megtekintett kiadó győri téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 36 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás bérleti díja 150 ezer Ft, négyzetméter ára 4 167 Ft, ami a győri átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Katalin referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651025. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.