star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, I. kerület

  • 121 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Bérleti díj:

1,13 millió Ft

Kiadó lakás Budapest, I. kerület

  • 121 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, I. kerület

  • 121m²


Ár:

1 139 468 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

I. kerület Krisztinavárosban, egy 4 lakásos lifttel rendelkező társasház 2. emeletén lévő, teljeskörűen felújított, bútorozott, 4 szobás lakást kínálunk kiadásra!

A lakás fűtése gázkazánnal történik, fürdőszobában és a konyhában padlófűtés, a többi helység radiátor hőleadókkal kiépített.
Minden szobában klíma került felszerelésre, az ablakokon elektromos redőny van felszerelve.

A bérleti díj tartalmaz a teremgarázsban lévő két gépkocsi beállót valamint a pinceszinten egy tárolót helyiséget.
A bérleti időszak hossza minimum 2 év.
Háziállat és dohányzás nem megengedett a lakásban.
Gyermekjátszó valamint közös grill terasz a közös használatú kertben és a tetőteraszon kapott helyet.

Az ingatlan megtekintésével és egyéb információkkal kapcsolatban várom a jelentkezését, keressen bizalommal a hét minden napján! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363912


Elhelyezkedés

Budapest, I. kerület, Csendes utcában, exkluzív lakás!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619548


+36 30

Ingatlannet kód: NET6619548


Az általad megtekintett kiadó Budapest, I. kerületi (Csendes utcában, exkluzív lakás!) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 121 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás bérleti díja 1,13 millió Ft, négyzetméter ára 9 417 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Nyegrutz Tibor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619548. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.