star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, I. kerület

  • 57 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

230 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, I. kerület

  • 57 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, I. kerület

  • 57m²


Ár:

230 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Azonnali költözéssel - Kiadó - I. kerület Csalogány utca - 57 m2-es (2,5 szoba) 230 000 Ft/hó!

max. 2 felnőtt részére szeretnénk kiadni.

A lakás tágas és jó elrendezésű, 2,5 szobás (a háló a nappaliból nyílik, a félszoba külön bejáratú) étkezős, wc - fürdőszoba külön, központi fűtésű, felújított és bútorozott, részben gépesített, III. emeleti liftes és rendezett társasházban - Közjegyzői Nyilatkozattal kiadó.
A környék remek infrastruktúrájú! 500 méteren belül Lidl, Mammut bevásárlóközpont, a Fény utcai vásárcsarnok, Duna-part, budai Vár.
A házban orvosi rendelő működik.
A tömegközlekedés kiváló: Széll Kálmán tér - M2 metró és a 4/6 villamos, és a város különböző pontjai felé számtalan busz és villamos járat. Parkolási lehetőség a társasház előtt és közvetlen környezetében elérhető.
Kisállat tartása és a dohányzás nem megengedett!
Bérleti díj: 230 000.-Ft/hó + 26 000.- Ft/hó közös költség, mely tartalmazza a központi fűtés, víz- csatorna díjakat, a szemétszállítást, lift használatot és a lépcsőház takarítását!
A lakás hosszútávra, minimum 1 évre kiadó. A bérleti díjon felül, két havi kaució szükséges.

Egyéb jellemzők:

Kilátás: Utcára.


Helyiségek

étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, I. kerület, Csalogány utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6638433


+36 70

Ingatlannet kód: NET6638433


Az általad megtekintett kiadó Budapest, I. kerületi (Csalogány utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás bérleti díja 230 ezer Ft, négyzetméter ára 4 035 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lugosi Katalin referens az Otthon Csoport irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638433. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.