star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz

  • 105 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Bérleti díj:

746,54 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz

  • 105 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz

  • 105m²


Ár:

746 548 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Budapest szívében, a Duna-parton kínáljuk ezt a lenyűgöző 105 nm-es lakást, melyről páratlan kilátás nyílik a Parlamentre és a Dunára. A IV. emeleten található, és lifttel könnyen megközelíthető.

A lakás tágas elrendezése magában foglal egy nappalit, két hálószobát, egy tágas hallt, szeparált konyhát, dolgozó szobát, egy fürdőszobát és külön WC-t. A cirkó fűtés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, míg a süttői kő és márvány burkolatok stílusos eleganciát kölcsönöznek az otthonnak.

Az ingatlan összköltsége heti egyszeri takarítással körülbelül 100-120.000 Ft/hó, ami magában foglalja a víz, csatorna, villany, gáz és közös költség költségeit. A lakás teljesen bútorozott és minden szükséges felszereléssel rendelkezik.

Ha Ön kis termetű, jól nevelt háziállattal rendelkezik, akkor is szívesen látjuk, 3 havi kaucióval.

Azonnal költözhető!

Bérleti díj: 1,900 EUR/hó

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget a luxus és a panoráma szerelmeseinek! Hívjon minket még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt az exkluzív otthont.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Felhévíz, Bem rakpart


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611532


+36 70

Ingatlannet kód: NET6611532


Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerület, felhévízi (Bem rakpart) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás bérleti díja 746,54 ezer Ft, négyzetméter ára 7 110 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Ágnes referens a Prestige Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611532. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Felhévíz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.