star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz

  • 123 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

758,31 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 1. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 2. kép
Hirdetés
Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 3. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 4. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 5. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 6. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 7. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 8. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 9. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 10. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 11. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 12. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 13. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 14. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 15. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 16. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 17. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 18. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 19. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 20. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 21. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 22. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 23. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 24. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 25. kép Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 26. kép

Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz

  • 123 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz

  • 123m²


Ár:

758 316 Ft

Közös költség
nincs megadva
Rezsi
55 ezer Ft
Építés éve
1991
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: 311432
Bérbeadásra kínálunk Budán, a II. kerület csendes részén, közel a Zsigmond térhez, a Szépvölgyi úthoz, pár utcányira a Duna-parttól egy 123 nm-es, csendes utcában lévő, elegáns, minden igényt magába foglaló ingatlant.
A teremgarázsból az első emeletre pár lépcsőn jutunk fel a lakáshoz. Belépve a lakás előterébe a hatalmas ablakokkal körbevett nappaliba érkezünk, ahonnan jobbra és balra találjuk a lakás két lakószárnyát. A nappalival egy légtérben van a konyha, melynek része egy reggeliző sziget, valamint az étkező.
A jobb szárnyban, melyben a nagyobb háló, gardróbszoba, és egy tetőablakos fürdőszoba is található, külön helyiségben van a mosókonyha és a beépített szauna. A bal szárnyban a 3 oldalról ablakos hálót, egy gardróbszobát és egy fürdőszobát találunk.

A ház 1991-ben épült, a lakás teljeskörű felújítása 2 éve történt meg. A lépcsőházból kijuthatunk a hangulatos, minden oldalról zárt nagy méretű kertbe, mely a lakók közös használatában van. A lakók összetartó közössége vigyáz a ház nyugalmára, biztonságára. A lakások értékét tekintve a bérlők és a tulajdonosok is rendezett, nyugodt életvitelt folytatnak. A lakás riasztóval, légkondicionálókkal ellátott, gépesített, a fűtést melegvizet modern kazán biztosítja.

Az ingatlan minimum 1 évre bérelhető, szerződés szerint 2 havi kaució és egy havi bérleti díj megfizetésével. A bérbeadó cég, így a feltüntetett díj a nettó összeg, azt még 27%-os Áfa terheli, így a bérleti díj bruttó 2.451 EUR.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen az elérhetőségeinken.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Felhévíz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621143


+36 30

Ingatlannet kód: NET6621143


Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerület, felhévízi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 123 m². További jellemzői: az építés éve 1991, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás bérleti díja 758,31 ezer Ft, négyzetméter ára 6 165 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Zalai Zsolt referens az Andersen Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621143. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Felhévíz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.