star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Országút

  • 66 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

700 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Országút

  • 66 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Országút

  • 66m²


Ár:

700 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
5.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Lift
van

Az ingatlanról:

Kényelmes otthont keresel Budapest szívében? Ne keress tovább! Ebben a modern stúdió lakásban mindent megtalálsz, amire szükséged van.

A lakás a város szívében, a Margit híd közelében található, így könnyedén hozzáférhetsz Budapest összes látnivalójához és kényelmesen közlekedhetsz a városban.

Lakás jellemzői:

5. emeleten található
66 négyzetméteres alapterület
Óriási beépített gardróbszekrény
Amerikai konyha
Beépített hűtő és mosogatógép
Egy fürdőszoba és két különálló WC
Erkély, ahol friss levegőn élvezheted a napfényt
Takarítás 2 hetente külön megbeszélés alapján
A lakás jelenleg bútorozatlan, így lehetőséged van saját stílusodnak megfelelően berendezni.

Az alacsony rezsiköltségek és az egyedi vízmérők fogyasztás alapján garantálják, hogy pénzt takaríts meg a mindennapi életben.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Országút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6564221


+36 70

Ingatlannet kód: NET6564221


Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerület, országúti téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás bérleti díja 700 ezer Ft, négyzetméter ára 10 606 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 50%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Ágnes referens a Prestige Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6564221. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Országút ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.