star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Pasarét

  • 155 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Bérleti díj:

1,37 millió Ft

Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Pasarét

  • 155 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Pasarét

  • 155m²


Ár:

1 375 220 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kiadó egy lenyűgöző, elegáns lakás a belváros szívében, karnyújtásnyira a Marcibányi tértől és a Mammut bevásárlóközponttól. Ez a 155 nm-es, egy szintes lakás kertkapcsolattal rendelkezik, és 2022-ben teljes körű felújításon esett át, magas belmagassággal és modern design-nal.

A tágas és gyönyörű nappaliból könnyedén eljuthatunk a szeparált, zárt konyhába. Az nappali és az egyik hálószoba csodálatos 35 nm2-es teraszra nyílik, ahol élvezheti a friss levegőt és a városi kilátást.

A lakás teljesen berendezett és felszerelt, minden kényelemmel és luxussal, amire csak szüksége lehet. Eredetileg két külön lakás egyesítésével jött létre, biztosítva a tágas és kényelmes életteret.

A tulajdonos a lakás állagának megőrzése érdekében 2 hetente takarítást ír elő, a bérlő költségére.

A lakás elegáns parkettával és stílusos kerámia járólappal van burkolva. A közös költség 55,000 Ft/hó, mely a lakók kényelmét és biztonságát szolgálja. A rezsiköltségek fogyasztás alapján kerülnek elszámolásra.

Az ingatlanhoz tartozik egy garázs is, egy autó számára.

Bérleti díj: 3,500 EUR/hó

Kaució: 7,000 Euro

A lakás hosszútávra kiadó, minimum 1 évre. Ideális elhelyezkedése lehetővé teszi a könnyű közlekedést a Városmajor és a Millenáris környékén, így mind a munkához, mind a szabadidős tevékenységekhez kiváló választás.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívjon minket még ma, hogy megtekinthesse ezt a páratlan otthont.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Pasarét, Érmelléki utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611531


+36 70

Ingatlannet kód: NET6611531


Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerület, pasaréti (Érmelléki utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 155 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás bérleti díja 1,37 millió Ft, négyzetméter ára 8 872 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Ágnes referens a Prestige Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611531. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Pasarét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.