star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 105 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Bérleti díj:

1,23 millió Ft

Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 105 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 105m²


Ár:

1 235 712 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2018
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs
Lift
van

Az ingatlanról:



Kiadó ez a 105 m²-es, légkondicionált, II. emeleti lakás, mely egy exkluzív, 16 000 m²-es ősfás díszparkban található, őrzött lakóparkban helyezkedik el a Rózsadomb szívében.
Élvezd a kényelmet és a biztonságot ebben a kifogástalanul kialakított otthonban, amely két hálószobával, egy gardróbszobával, tágas nappalival, két fürdőszobával, valamint egy gépesített, luxus konyhával rendelkezik.

A lakás kialakításánál minden részletére odafigyeltek: a több ponton záródó biztonsági ajtó, a bukó-toló ajtók, az önálló fogyasztásmérők (víz, gáz, elektromos áram), és a szabályozható világítás mind hozzájárulnak az életminőséghez. A redőnyök és függönyök minden helyiségben tökéletes árnyékolást biztosítanak, míg a riasztó, a kaputelefon és a széf további biztonságot nyújtanak.

A lakáshoz tartozik két parkolóhely a teremgarázsban.
A lakópark jól megközelíthető a Pusztaszeri útról, és a környéken minden megtalálható, amire csak szüksége lehet: bölcsőde, óvoda, iskolák, gyógyszertár, éttermek, bevásárló központ, orvosi ellátás. A kertben található játszótér és a napvitorlákkal árnyékolt homokozó tökéletes helyszín a család legkisebb tagjainak.

Júniustól költözhető ez a ritka gyöngyszem, amely ideális otthona lehet azoknak, akik a városi élet közelségét keresik, de nem szeretnének lemondani a természet nyugalmáról és a luxus kényelméről. Ne hagyd ki, ezt a különleges lakást.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Rózsadomb


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6656972


+36 30

Ingatlannet kód: NET6656972


Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerület, rózsadombi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A téglalakás bérleti díja 1,23 millió Ft, négyzetméter ára 11 769 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 55%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Andrea referens a Prestige Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656972. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Rózsadomb ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.