star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 72 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

290 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 72 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 72m²


Ár:

290 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
6.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Please scroll down for English!PARLAMENTRE ÉS MARGIT-SZIGETRE PANORÁMÁS LAKÁS!Kiadó a II. kerületben, a Komjádi uszoda mellett egy 6. emeleti, bútorozott, 72 nm-es lakás, 75 nm exkluzív, Parlamentre és a Margit-szigetre panorámás terasszal.A lakás igény szerint bútorozatlanul is kiadó. A lakásban egy étkező/hallos nappali, hálószoba, gardrób szoba, külön gépesített és felszerelt konyha, fürdő WC-vel és egy külön kézmosós WC található. Mosógép és szárítógép, 2 db klíma a lakás felszerelését képezi.Minimum 1 év határozott idő, 2 hónap kaució, kisállatmentes. Közjegyzői kiürítési nyilatkozat szükséges.APARTMENT WITH PANORAMIC VIEW TO THE PARLIAMENT AND MARGARET ISLAND!In the IInd district, next to the Komjádi swimming pool, on the 6th floor, a furnished, 72 sqm apartment with an exclusive 75 sqm terrace overlooking to the Parliament and Margaret Island is for rent.The apartment can be rented unfurnished on request. The apartment has a dining /hall living room, a bedroom, a garderobe, a separate mechanized and equipped kitchen, a bathroom with toilet and a separate toilet with hand basin. A washing machine and dryer, 2 air-conditioners are provided in the apartment.Minimum 1 year fixed term, 2 months deposit, no pets. Notarial deed is necessary.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Kavics utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578710


+36 30

Ingatlannet kód: NET6578710


Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerületi (Kavics utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás bérleti díja 290 ezer Ft, négyzetméter ára 4 028 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Papdi Attila referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578710. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.