star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Bérleti díj:

780 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 160m²


Ár:

780 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Lift
nincs

Az ingatlanról:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a II. kerület egyik legszebb hegyvidéki részén, Rózsadombon található, jól és kényelmesen megközelíthető, de mégis egy csendes mellékutcában. Tömegközlekedése kiváló, mind a 11, 111-es, mind az éjszakai 931-es busz megállói a közelben találhatók, így akár a Batthyány vagy a Széll Kálmán teret gyorsan elérhetjük, illetve éjszaka is közvetlenül hazaérhetünk a Belvárosból. Jellegzetessége a környéknek a tiszta levegő, a sok zöld és ezekkel együtt a jó infrastruktúra. Több bevásárlóközpont (Rózsakert, Budagyöngye, Mammut), iskolák, óvodák, kisebb boltok, szolgáltatók biztosítják az itt lakók kényelmét.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, jelenleg manzárdtetős családi ház 1936-ban épült, majd 2000-ben a tető lecserélésével kialakításra került a tetőtéri szoba is. A ház jelenlegi három lakása a lépcsőházból nyílik, melyben lift természetesen nem üzemel. A ház körüli kert gondozott, használata egyeztetett feltételek mellett lehetséges. A ház előkertjében parkolási lehetőséget alakítottak ki.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A kiadásra kínált ingatlan az épület felső, második emeletén, valamint a tetőtérben található és a lépcsőházból közelíthető meg. A lakásban nemrég történt felújítás, melynek során megújult a fűtésrendszer, új konyha (indukciós tűzhellyel) és szaniterek kerültek beépítésre, hűtő/fűtő klíma került beüzemelésre.
A bejárati ajtón belépve a tágas előszobába érünk, ahonnan a szint majdnem minden helyisége elérhető. Rögtön a bejárattól rögtön jobbra egy kis fürdő WC-vel, zuhannyal, majd egy szoba, mellette a konyha. A bejárattól balra léphetünk a nappaliba vagy mehetünk fel az emeletre, míg az előszoba végéből a lakás nagy fürdőszobája és egy kamra nyílik. A nappali két oldalán helyezkedik el a két nagy háló, az egyikből a fürdőbe és átmehetünk. Ebben a nagy fürdőben két mosdó, WC, bidé, kád található. A szép kilátást biztosító, nagyméretű teraszra a nappaliból mehetünk ki. Kiváló kikapcsolódási, pihenési lehetőséget biztosít, de akár grillpartinak is helyet adhat. A fenti szinten egy szoba készült, amely hangulatos, jól használható,
A lakás fekvésének köszönhetően egész nap világos, napfényes. Jól berendezhető, hangulatos terekkel várja új lakóját.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete a fenti szoba bruttó területével 160nm, amit növel a 16,5nm nagyságú terasz. A nappali 20,93nm, a szobák 19,72nm, 19,6nm, 14,87nm, valamint bruttó 45nm nagyságúak.
Belmagasság lent: 2,6m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést kondenzációs cirkókazán biztosítja padlófűtéssel és a meleg vízzel egyetemben, illetve az villanybojlerrel is megoldható. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra került felszerelésre. A nyílászárókon redőny található.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 100EUR. A fűtés és a többi közmű költsége egyéni igény szerint alakul.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik a pincében egy saját, kb. 2nm nagyságú tároló.
PARKOLÁS:
Parkolni az utcán lehet, valamint két autó számára biztosított a beállás kerten belül.
BÉRLET FELTÉTELE:
A lakás birtokba vételéhez két havi kaució és az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges. A lakásban dohányozni és kisállatot tartani nem lehet. A lakás elsődlegesen hosszú távra, de minimum egy évre kiadó.
A lakás jelenleg nem lakott, így akár azonnal birtokba vehető.
Bérleti díj: 2000EUR/hó + rezsi + két havi kaució
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640338


+36 70

Ingatlannet kód: NET6640338


Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerületi téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m². A téglalakás bérleti díja 780 ezer Ft, négyzetméter ára 4 875 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant dr. Hannig Éva referens a dr. Hannig Éva irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640338. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.