star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, III. kerület

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Bérleti díj:

420 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, III. kerület

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, III. kerület

  • 130m²


Ár:

420 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2010
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A 3.kerület ÜRÖMHEGY tetején egy panorámás, 130 nm-es, dupla komfortos, 4 szobás (3db háló + amerikaikonyhás nappali), bútorozatlan lakás maximum 12 hónapra kiadó!A lakás egy 1800nm-es telken elhelyezkedő, déli fekvésű 2 lakásos társasház felső lakása, amelyhez két erkély is kapcsolódik. A hálószobák külön bejárattal rendelkeznek, amelyekhez 2 fürdőszoba és wc tartozik. Az ingatlant bútorozatlan, de természetesen a beépített bútorok, konyhagépészet a bérlő rendelkezésére állnak. A fűtés házközponti, külön almérővel rendelkezik, mint ahogy a lakásokhoz tartozó közművek is.A kerti a növényzet „beért” és park hangulatú. A kert, így annak használata is, nem megosztott. A részletes használhatóságáról a bérleti szerződés rendelkezik majd.A bérleménybe gyerekekkel is költözhetnek, és a Bérbeadó nem emel akadályt a kistestű házikedvencek tartása ellen sem.A szerződést a Bérbeadó maximum 12 hónapra kívánja megkötni, 2 hónap kauciót kér és Közjegyző előtt tett kiköltözési nyilatkozatra is szükség van. Tömegközlekedéssel is megközelíthető (100m)! Ez az ingatlan remek lehetőség azok számára, akik nem tartós használatra, hanem rövidebb távra (max 12hónap) keresnek lakhatási megoldást. A Bérbeadó fenntartja a jogot a Bérlő kiválasztására.További információért keressen bizalommal.
Érd:Horváth Jánosné 30-2195668

Referencia szám: LK020160


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6600455


+36 30

Ingatlannet kód: NET6600455


Az általad megtekintett kiadó Budapest, III. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás bérleti díja 420 ezer Ft, négyzetméter ára 3 231 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Jánosné FP referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6600455. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.