star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, III. kerület

  • 42 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

280 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, III. kerület

  • 42 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, III. kerület

  • 42m²


Ár:

280 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

A III. kerület Bécsi út vonzáskörzetében, a Harsánylejtő lábánál, a L Á N G L I L I O M UTCÁBAN, zárt lakóparkban 1. emeleti, frissen, teljeskörűen felújított, 42 nm-es, 2 szobás otthon bérbeadó.

A módfelett világos lakás az épület első emeletén található, és lépcsőn, vagy lifttel is megközelíthető. Az otthonhoz tartozik teremgarázsban található gépjármű beálló és egy nagy, 5 nm-es tároló.

A DNy-i tájolású amerikai konyhás nappaliban összesen 6 ablak biztosítja a fényt és a csodálatos panorámát a hegyekre. A privát szférát az ablakokon elhelyezett redőnyök és fényáteresztő függönyök biztosítják. A nappaliból nyílik a 12 nm-es, L-alakú terasz, amely minden napszakban lehetőséget ad a növényekkel körülvett környezetben eltöltött pihenésre.

Kialakítás: a nappali és a hálószoba nagy gondossággal megtervezett, fehér, tölgy és krém színekkel egységesen kialakított és berendezett. A lakás lelkeként szolgáló, teljesen gépesített konyhában minden ízlésesen beépített, hogy a lakás otthonossága megmaradjon. A lakás hangulatához hozzá tartoznak a gondosan megtervezett fények, például az álmennyezetbe épített ledszalagok és led-spotok, és a helyi hangulatvilágítások, melyek többsége mobiltelefonról is vezérelhető.

A zuhanyzóval ellátott fürdőszoba teljesen új, világos burkolatot kapott és az ott beépített bútorok illeszkednek a lakás egységes stílusához.

A különböző helyiségekben számtalan tárolási lehetőség biztosított, mely kényelmes és rendezett életteret hivatott biztosítani lakójának.

A fűtést és melegvizet saját cirkó biztosítja. A nappaliban elhelyezett légkondi hűtő-fűtő funkciót képes ellátni.

Az épület: 2004-ben épült, kerítéssel körülvett, kertvárosi hangulatot tükröző, mediterrán stílusú lakópark, érett, csodálatos növényzettel.

A környezet: A lakástól 1-2 perces sétára található éjjel-nappal nyitvatartó gyógyszertár, élelmiszer bolt, pékség, cukrászda és egyéb szolgáltatók. A szintén 1 perce lévő megállókból buszok és vonat biztosítják a belváros megközelíthetőségét 15-20 perc menetidővel.

Rezsi: közös költség: 18.000 Ft, és közművek fogyasztás alapján, egyedi méréssel

Az ingatlan minimum 1 évre kiadó 2 havi kaucióval.
Bérleti díj: 280 000 Ft/hó
Hétvégén is hívhat!


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6653500


Budapesti Ingatlanok

Budapesti Ingatlanok

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6653500

Budapesti Ingatlanok

Budapesti Ingatlanok

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó Budapest, III. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 42 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás bérleti díja 280 ezer Ft, négyzetméter ára 6 667 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Budapesti Ingatlanok hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653500. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.