star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Kaposvár

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

250 ezer Ft

Kiadó lakás Kaposvár

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Kaposvár

  • 75m²


Ár:

250 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Jó állapotú téglalakás a belvárosban, azonnali költözéssel kiadó!

Kiadásra kínálunk Kaposvár belvárosában, a Honvéd utca elején található második emeleti, belső kétszintes téglalakást. A lakás alsó szintjén előtér, egy amerikai-konyhás nappali, wc és egy praktikus, a lépcső alá kialakított tároló található. A konyha gépekkel felszerelt. Ezen a szinten egy utcára néző erkély is van.

Kényelmes kiosztású lépcsőn jutunk a felső szintre, ahol egy kisebb gyerekszoba, egy hálószoba és egy fürdőszoba (kád, wc, bidé) került kialakításra.
A lakás fűtéséről és meleg vízről cirkókazán gondoskodik.

A lakás nem bútorozott.

A lakás csak hosszútávra (minimum egy év), két havi kaució megfizetése mellett vehető bérbe. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364022


Elhelyezkedés

Kaposvár, Belvárosi kiadó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6622845


+36 30

Ingatlannet kód: NET6622845


Az általad megtekintett kiadó kaposvári (Belvárosi kiadó) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás bérleti díja 250 ezer Ft, négyzetméter ára 3 333 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant dr. Pető Tamás referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622845. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.