star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Pécs, Belváros

  • 108 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Bérleti díj:

195 ezer Ft

Kiadó lakás Pécs, Belváros

  • 108 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Kiadó lakás Pécs, Belváros

  • 108m²


Ár:

195 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Rezsi
25 ezer Ft
Emelet
1.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

Pécs belvárosának szívében, a Jókai téren, 108 m2-es, 3 és fél szobás lakás hosszútávra kiadó, elsősorban egyetemisták részére!

Elrendezése kiváló, minden helyiség a lakás mentén hosszan elnyúló folyosóról közelíthető meg!
Innen nyílik a tágas konyha, ahol minden szükséges berendezés megtalálható: hűtőszekrény, tűzhely és szagelszívó, emellett mosogatógép is rendelkezésre áll. A konyhából nyílik egy kisebb tárolóhelyiség, továbbhaladva pedig egy különálló toalett kapott helyet.
A fürdőszobában kád és tálcás zuhanyzó egyaránt megtalálható, ezenfelül a mosógép is használatra kész.
A komfortot fokozza a 3 szoba egyikében található klíma is!

A lakás jelenleg bútorozatlan, de igény szerint bútorokkal is kérhető, ez 240 000 Ft/hóra módosítja a havi bérleti díjat.

A lakás elhelyezkedése kitűnő, pár perc sétával elérhető a Széchenyi tér, a Király utca és az Árkád.
Ideális választás ezért mindazok számára, akik a pezsgő, élettel teli belvárosban képzelik el mindennapjaikat az egyetemi éveik alatt!

195+rezsi,kaució megbeszélhető.
A kép illusztráció!
Érdeklődni: Horváth Alexandránál !
+36 30 584 5903
Ingatlanosok ne keressenek !!!


Elhelyezkedés

Pécs, Belváros, Jókai tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6643377


+36 70

Ingatlannet kód: NET6643377


Az általad megtekintett kiadó Pécs, belvárosi (Jókai tér) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 108 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás bérleti díja 195 ezer Ft, négyzetméter ára 1 806 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Alexandra referens az Albérletpláza irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643377. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.