star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Pécs, Uránváros

  • 50 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Bérleti díj:

120 ezer Ft

Kiadó lakás Pécs, Uránváros

  • 50 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Kiadó lakás Pécs, Uránváros

  • 50m²


Ár:

120 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Rezsi
43 ezer Ft
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

Uránvárosban 2 szobás szép állapotú lakás az Építők útján kiadó. Jelenleg bútorozott állapotban szeretném kiadni,de megbeszélés tárgya,ha vannak saját bútorok. Gépesített., kis erkély is van, kilehet nyáron ülni. Az abalakok a belső parkra néznek, így csendes és szinte csak a madárcsicsergést lehet hallani. Közelbe van kutyafuttató, park, üzlet az 2 percre, számos bevásárlási lehetőség. Iskola, óvoda ,Bank, posta,,étterem szoli, edzőterem,,stb

Kisebb család kereshet. Közjegyzői szerződéskötés, számlaképes vagyok. Másfél havi kaució+ esedékes havi bérleti díj szükséges a beköltözéshez.Előre egyeztetett időpontban lehet megnézni.A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!!!
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését,illetve ehez hasonló érdekli , keressen bizalommal az alábbi telefonszámon vagy email címen!
Irodánk egyszeri megbízási díj ellenében adja ki a lakástulajdonosok elérhetőségét, korlátlanul a nálunk megjelenő összes hirdetéshez !


Elhelyezkedés

Pécs, Uránváros, Építők útja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639575


HASONLÓ INGATLANOK


140 000 Ft

Pécs, Uránváros, Radnóti Miklós utca

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 50m²

120 000 Ft

Pécs, Kertváros

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 39m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639575


Az általad megtekintett kiadó Pécs, uránvárosi (Építők útja) panellakás 1 szobával rendelkezik (ebből egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A panellakás bérleti díja 120 ezer Ft, négyzetméter ára 2 400 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kiss Ramóna referens az Albérletpláza irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639575. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Uránváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.