star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Siófok

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

250 ezer Ft

Kiadó lakás Siófok

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Siófok

  • 49m²


Ár:

250 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2008
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

Igényes albérlőknek kínál hosszú távra kiadó lakást Siófok Fő terén a LIDO HOME ingatlan iroda. Az üvegliftes, harmadik emeleten lévő, két szintes, két szobás (galériás) lakás teljesen felújított, új bútorokkal, összkomfortos módon berendezett, maximum négy fő számára kiváló elhelyezés! Állat nem hozható! Az ára: havi 250.000.-Ft + rezsi + 1 havi kaució! Az első három havi bérleti díjat a tulajdonos előre kéri fizetni. A lakás pár lépésnyire található a Víztoronytól, a vasútállomás és buszállomás kb. 300, a Balaton és a siófoki Nagy Strand 800 méter. A lakás eladó is, vételi ára: 59,9 millió forint. Esetleg csak a három nyári hónapra is kiadó lehet a lakás, az ár ebben az esetben 2 millió forint, egy összegben, előre!
Ezen az ingatlanon túl több, mint 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk, főként a Balaton térségében.
Amennyiben a kiadó Siófok-belvárosi luxus lakás, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME – Ingatlanok egy életen át !


Helyiségek

Szoba
18m²
Fürdőszoba
4m²
Szoba
16m²
Kamra
3m²
Konyha
8m²

Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641448


+36 70

Ingatlannet kód: NET6641448


Az általad megtekintett kiadó siófoki téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás bérleti díja 250 ezer Ft, négyzetméter ára 5 102 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gyarmati László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641448. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.