star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Siófok

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

300 ezer Ft

Kiadó lakás Siófok

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Siófok

  • 80m²


Ár:

300 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kiadó egy belső két szintes lakrész Siófok egyik kedvelt központi, mégis csendes részén!
Az első emeleten található lakás a felső szinttel együtt 80 m² alapterülettel rendelkezik. Az első emeleten konyha-étkező, két hálószoba, erkély, közlekedő és fürdőszoba található. A közlekedőről nyíló ajtón keresztül mehetünk fel a modern kialakítású tetőtérbe. Amerikai konyhás nappali, nyitott zuhanyzó és külön wc áll rendelkezésünkre a legfelsőbb szinten. Az elmúlt években felújított lakás minősége kifogástalan, berendezve és gépesítve várja a magára és környezetére igényes lakóit. A házrész külön bejárattal rendelkezik. Dohányzás csak az erkélyen megengedett, kisállat (kutya, macska) nem hozható.
A lakrész bérleti díja - minimum 1 éves szerződés esetén - havi 300 000 Ft / hó + 30 000 Ft rezsi (tartalmazza a kábel Tv-t és internetet is!).
Kiváló elhelyezkedés, a vendéglátóegységeken túl, a vitorlás kikötő, az Azúr Hotel és a Hotel Yacht Wellness & Business is a közelben található.
Amennyiben felkeltette érdeklődésedet ez a kiadó ingatlan, keress bizalommal!


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648626


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648626

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó siófoki téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A téglalakás bérleti díja 300 ezer Ft, négyzetméter ára 3 750 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sári Enikő referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648626. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.