star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Sopron, Lővérek

  • 26 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Bérleti díj:

135 ezer Ft

Kiadó lakás Sopron, Lővérek 1. kép

Kiadó lakás Sopron, Lővérek

  • 26 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Kiadó lakás Sopron, Lővérek

  • 26m²


Ár:

135 000 Ft

Közös költség
2,8 ezer Ft
Rezsi
25 ezer Ft
Kaució
2 havi
Minimum bérleti idő
12 hónap
Gépiesített
Van
Kisállat
Nem hozható
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Igen
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
16 m²

Az ingatlanról:

Kiadó Sopronban a Lővér körúton (uszoda közelében) egy igényes egyszobás garzonlakás, nagyméretű terasszal, saját kocsibeállóval. A fűtés hűtő-fűtő klímával, melegvíz ellátás bojlerrel megoldott. A konyhában hűtőszekrény, villanytűzhely, beépített bútor van, a szobában kanapé, tároló szekrény és asztal + 4szék található. A lakáshoz tartozik egy pinceszinti tároló is. Akár azonnali költözéssel, egyedülállónak vagy párnak, csak hosszú távra. Házi állat nem hozható, dohányozni a lakásban nem megengedett. Ár: 135.000 Ft/hó+rezsi. Kaució: kéthavi lakbér.


Elhelyezkedés

9400, Sopron, Lővérek, Lővér körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6648532


+36 20

Ingatlannet kód: 6648532


Az általad megtekintett kiadó Sopron, lővéreki (Lővér körút ) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 26 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás bérleti díja 135 ezer Ft, négyzetméter ára 5 192 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Szüts Márta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648532. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron, Lővérek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.