star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Százhalombatta, Urbárium

  • 23 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 2 500 m²

    telek

Bérleti díj:

149 ezer Ft

Kiadó lakás Százhalombatta, Urbárium

  • 23 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 2 500 m² telek

  • Kiadó lakás Százhalombatta, Urbárium

  • 23m²


Ár:

149 000 Ft

Közös költség
Ft
Rezsi
22 ezer Ft
Kaució
1 havi
Minimum bérleti idő
Megegyezés szerint
Gépiesített
Megegyezés szerint
Kisállat
Nem hozható
Építés éve
2020
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Igen
Kertkapcsolatos
Nem
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
D
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Kiadó modern garzonlakás Százhalombatta központi részén.Amerikai konyha nappalival + fürdő. A lakás bútorozott, de igény szerint saját berendezés is hozható. Méreténél fogva maximum 1-2 fő befogadására alkalmas.Rugalmas bérleti konstrukció, minimum bérleti idő 1 hónap. Maximum bérleti idő 1 év.Kaució mértéke: 1 hónapA bérleti díjról számla kerül kiállításra, amely költségként elszámolható.A bérleti díjon felül a rezsi 22.000 Ft/hó amely tartalmazza az áram-, víz-, internet- és kábeltv használatot, továbbá a szemétdíjat és a közös költséget. A lakás kiváló elhelyezkedésének köszönhetően pár perc sétával elérhető a vasútállomás, buszpályaudvar és a városközpont.


Helyiségek

Nappali
18m²

Elhelyezkedés

2440, Százhalombatta, Urbárium, Vörösmarty Mihály utca 66

Helyrajzi szám: 1987


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6647794


HASONLÓ INGATLANOK


450 000 Ft

Százhalombatta

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 64m²

Ingatlannet kód: 6647794


Az általad megtekintett kiadó Százhalombatta, urbáriumi (Vörösmarty Mihály utca 66) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 23 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 500 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás bérleti díja 149 ezer Ft, négyzetméter ára 6 478 Ft, ami a százhalombattai átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Attila Panigay hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647794. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Százhalombatta, Urbárium ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.