star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Szeged, Belváros

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

350 ezer Ft

Kiadó lakás Szeged, Belváros

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Szeged, Belváros

  • 70m²


Ár:

350 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2020
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeged Belváros városrészében a Püspök utcában , Kiadó ez a 2020-ban épült, Jó adottságokkal rendelkező, 70 négyzetméteres élettérrel rendelkező, amerikai konyhás nappali plusz kettő szobás, fürdős, délkeleti fekvésű napfényes, tégla építésű társasházi lakás. A feltűntetett bérleti díj tartalmaz egy 16 nm-es garázs és egy külön tároló bérleti díját is. Valamint még egy garázs is rendelkezésre áll, amit külön a feltűntetett áron felül lehet bérelni.
Az ingatlan azonnal átvehető.
A lakás teljesen berendezett, és gépiesített, és nem dohányzó, valamint hosszútávon kiadó.
Az ingatlan fűtésről hőszivattyús házközponti rendszer (egyedi méréssel), hűtéséről klíma gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. Az ingatlan kifogástalan állapotú.

A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, busz, trolibusz, villamos boltok, 1 percnyire található az ingatlantól.

Az ingatlan megtekintése rugalmas.

Várom megtisztelő hívását:

KÓKAI FERENC Ving
+36 70 422 9777
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, prémium anyagok, terasz, erkély, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, garázs lehetőség, szúnyogháló, optikai internet kábel, fali dekor burkolat, beépített szekrény, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Belváros, Szeged Belváros, Püspök utca utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6630963


+36 70

Ingatlannet kód: NET6630963


Az általad megtekintett kiadó Szeged, belvárosi (Szeged Belváros, Püspök utca utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás bérleti díja 350 ezer Ft, négyzetméter ára 5 000 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Kókai Ferenc referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630963. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.