star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Szeged

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

130 ezer Ft

Kiadó lakás Szeged

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Szeged

  • 54m²


Ár:

130 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

BELVÁROSI ALBÉRLET KÖZÉPTÁVRA KIADÓ!

Belváros szivében, a Tábor u-ban kiadó 53 m2 alapterületű 2 szoba + galériás amerikai konyha-étkező kialakítású földszinti tégla lakás szépen gondozott polgári házban.
A fűtése egyedi gázfűtés konvektorokkal, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A hőszigetelt fa nyílászáróknak köszönhetően a lakás rezsije nem magas.
A lakás bútorozott és gépesített, azonnal költözhető és akár 1-6 hónapra is kibérelhető.
Dohányzás, kisállat nem megengedett.

A bérléshez 1 havi kaució és az 1 havi bérleti díj szükséges.

NÉZZE MEG AJÁNLATUNKAT SZEMÉLYESEN IS! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 362689


Elhelyezkedés

Szeged, Tábor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6608253


+36 30

Ingatlannet kód: NET6608253


Az általad megtekintett kiadó szegedi (Tábor utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás bérleti díja 130 ezer Ft, négyzetméter ára 2 407 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth László referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608253. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.