star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Székesfehérvár

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

250 ezer Ft

Kiadó lakás Székesfehérvár

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Székesfehérvár

  • 65m²


Ár:

250 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

BL-004034. Bregyó Sportcentrum közelében, a 2016-ban átadott ParkVilla társasházban 65m2 alapterületű újszerű, bútorozott, gépesített lakás, teremgarázs beállóval és tárolóval együtt. 2024.06 hó tól hosszútávra kiadó!

A társasház a városközponthoz közel, még is nyugodt, kertvárosias övezetben található. Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően, a közelben óvoda, iskola, a napi bevásárláshoz kisebb - nagyobb boltok, étterem és más egyéb szolgáltatók is elérhetők. Kellemes zöldövezet és rengeteg sportolási és szabadidős lehetőség várja az új lakót. Az épület könnyen megközelíthető, akadálymentesített és lifttel ellátott.

Az első emeleti, világos lakás amerikai-konyhás nappali + 2 hálószoba, erkélyes elosztású. Praktikus elosztás és magas műszaki tartalom jellemzi. Az újszerű és modern lakást korszerű anyagokból, a modern kor igényinek megfelelően építették meg. A nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, elektromos redőnyökkel és szúnyoghálóval szereltek.
Fűtését házközponti gázkazán biztosítja padlófűtéses és radiátoros hőleadással. Nyáron a kellemes hőmérsékletről klíma gondoskodik.
A nappali, valamint a szobák burkolata magas kopásállóságú laminált padló, a vizes helységeket, előteret, a konyhát és a teraszt szintén kiváló minőségű járólapokkal burkolták.

Amennyiben olyan ingatlant bérelne, ahova csak a személyes dolgait kell hoznia, biztos, hogy elnyeri a tetszését.

A lakás bérleti díja: 250.000 Ft / hó + rezsi. (teremgarázs beálló + 25.000 Ft / hó)

A beköltözéshez 2 havi kaució, első havi bérleti díj, közjegyzői nyilatkozat, valamint közvetítői díj megfizetése szükséges.

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365362


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Fürdő sor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633473


+36 20

Ingatlannet kód: NET6633473


Az általad megtekintett kiadó székesfehérvári (Fürdő sor) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás bérleti díja 250 ezer Ft, négyzetméter ára 3 846 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Koncz András referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633473. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.