star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Szentendre, Óváros

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Bérleti díj:

500 ezer Ft

Kiadó lakás Szentendre, Óváros

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Kiadó lakás Szentendre, Óváros

  • 150m²


Ár:

500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Rezsi
100 ezer Ft
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Szentendre óvárosában hosszú távra kiadó egy 150 m2 lakóterű, igényes kivitelezésű, hangulatos, belső kétszintes, kertkapcsolatos társasházi lakás. A földszinten előtér, világos, tágas nappali-étkező-konyha, fürdőszoba található, a nappalihoz 25 m2-es fedett terasz kapcsolódik, az emeleti részen 3 hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet. Az ingatlan klímával és riasztóval szerelt, elektromos berendezései intelligens okos otthon rendszerről vezérelhetők (hűtés-fűtés, szellőzés, világítás, elektromos redőnyök, automata kerti öntözőrendszer). A lakás fűtése és melegvíz-ellátása kondenzációs gázkazánnal történik, a nappaliban fatüzelésű kandalló teszi meleggé és hangulatossá a hideg napokat. Az ingatlanhoz 300 m2-es kertrész, két gépkocsi részére udvari beálló, valamint egy tároló helyiség is tartozik.
Az ingatlan Szentendre óvárosában helyezkedik el, közel a Duna korzóhoz, a belvároshoz és a kulturális rendezvények helyszínéhez, de kellő távolságban a nyüzsgő turisták és fesztiválozók zajától. A város főtere, éttermek, fagyizók, bevásárlási lehetőség, piac, oktatási és egészségügyi intézmények, buszmegálló 10-15 perces sétával érhetők el.
Az ingatlan bérleti díja 500.000 Ft/hó + rezsiköltség, a bérbevételhez 2 havi bérleti díjnak megfelelő kaució, valamint közjegyzői kötelezettségvállaló nyilatkozat szükséges.


Elhelyezkedés

Szentendre, Óváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6547378


HASONLÓ INGATLANOK


295 000 Ft

Szentendre

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 53m²

299 000 Ft

Szentendre

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 110m²

195 000 Ft

Szentendre

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 55m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6547378


Az általad megtekintett kiadó Szentendre, Óvárosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás bérleti díja 500 ezer Ft, négyzetméter ára 3 333 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Ildikó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6547378. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre, Óváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.