star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Szolnok, Belváros

  • 50 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Bérleti díj:

100 ezer Ft

Kiadó lakás Szolnok, Belváros

  • 50 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Kiadó lakás Szolnok, Belváros

  • 50m²


Ár:

100 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Rezsi
42 ezer Ft
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

Belvárosban a Mária úton másfél szobás lakás kiadó, Jelenleg bútorozott állapotban szeretném kiadni,de megbeszélés tárgya,ha vannak saját bútorok. Gépesített., kis erkély is van, kilehet nyáron ülni. Az abalakok a belső parkra néznek, így csendes és szinte csak a madárcsicsergést lehet hallani. Közelbe van kutyafuttató, park, üzlet az 2 percre, számos bevásárlási lehetőség. Bank, posta,,étterem szoli, edzőterem,,stb

Kisebb család kereshet. Közjegyzői szerződéskötés, számlaképes vagyok. Másfél havi kaució+ esedékes havi bérleti díj szükséges a beköltözéshez.Előre egyeztetett időpontban lehet megnézni. Máshol is hirdetem.KÉP ILLUSZTRÁCIÓ !

Ha ez az ingatlan, vagy ehhez hasonló érdekli, keressen bizalommal! Irodánk egyszeri megbízási díj ellenében adja ki a lakástulajdonosok elérhetőségét, korlátlan számban.


Helyiségek

Erkély
3m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros, Mária út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639574


HASONLÓ INGATLANOK


110 000 Ft

Szolnok, Ady Endre út

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 37m²

95 000 Ft

Szolnok, Széchenyi városrész, Karczag L

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 52m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639574


Az általad megtekintett kiadó Szolnok, belvárosi (Mária út) panellakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A panellakásról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás bérleti díja 100 ezer Ft, négyzetméter ára 2 000 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Ramóna referens az Albérletpláza irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639574. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.