star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Szombathely, Belváros

  • 44 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

135 ezer Ft

Kiadó lakás Szombathely, Belváros

  • 44 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Szombathely, Belváros

  • 44m²


Ár:

135 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Rezsi
35 ezer Ft
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kiadó egy 44m2-es, 2 szobás bútorozott lakás egy, maximum kettő fő részére. A lakás 3. emeleten található Gyöngyös patak, parkra néz, dél-keleti tájolású, erkélyes.


Dohányzás a lakásban nem megengedett, kisállat nem hozható!


Belváros közelségének köszönhetően minden karnyújtásnyi távolságra található mely a kényelmes belvárosi léthez szükséges. Parkolás a ház előtt vagy a belső udvarban lehetséges.


Lakás bútorozott és gépesített, hatalmas gardróbszekrény és kihúzható kanapé is a lakás kényelmét biztosítja. Ablakai szúnyoghálóval, redőnnyel szereltek.

Melegről távhő gondoskodik, melegvizet átfolyós gáz készülék biztosítja.


Beköltözés akár azonnal.

Közjegyző által írt szerződéssel.


Bérleti díj: 135.000 Ft + rezsi (~35.000 Ft). 2 havi kaució szükséges.


Elhelyezkedés

Szombathely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6634976


+36 30

Ingatlannet kód: NET6634976


Az általad megtekintett kiadó Szombathely, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás bérleti díja 135 ezer Ft, négyzetméter ára 3 068 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Kiricsi Krisztián referens a Kiricsi András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634976. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.