star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Tiszaújváros

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

130 ezer Ft

Kiadó lakás Tiszaújváros

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Tiszaújváros

  • 55m²


Ár:

130 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1981
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
újszerű
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Tiszaújvárosban, az Árpád úton kiadó 55 m2-es, 1+2 félszobás, földszinti, erkélyes társasházi lakás.
Az ingatlan homlokzata panelprogram keretében szigetelést kapott, nyílászáróit hő- és hangszigetelt ablakokra cserélték. Fűtése egyedi hőmennyiségmérővel szabályozható és mért távhő, így a fűtésköltsége kedvezően alakul. A bejárati ajtó több ponton záródó zárral szerelt, kellő biztonságot nyújt. Három külön bejáratú világos, napfényes szobával rendelkezik, a legnagyobb szobához erkély kapcsolódik. Az ingatlan bútorokkal berendezett, háztartási és szórakoztató elektronikai eszközökkel felszerelt, minden adott az életvitelszerű használathoz. Minden szobában külön fekhely és tárolást segítő szekrények vannak, tehát 3 személy részére is kényelmes életteret biztosít. Pár perces sétára található bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, bölcsőde, bankok, buszállomás, városi piac. Parkolás a ház előtt található nagy parkolóban kényelmesen és díjmentesen megoldható. A bérleti díj 130.000 Ft + a közüzemi és szolgáltatási díjak. Bérbeadás feltétele 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj kifizetése. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal. Bérlőinknek teljes körű és díjmentes szolgáltatást nyújtunk, a bérbeadást és a későbbi kapcsolattartást igény szerint segítjük.


Elhelyezkedés

Tiszaújváros, Árpád út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612553


HASONLÓ INGATLANOK


85 000 Ft

3580, Tiszaújváros, Árpád utca 33

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 37m²

190 000 Ft

Tiszaújváros

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 51m²

120 000 Ft

Tiszaújváros, Árpád út

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 55m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612553


Az általad megtekintett kiadó tiszaújvárosi (Árpád út) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1981. A panellakás bérleti díja 130 ezer Ft, négyzetméter ára 2 364 Ft, ami a tiszaújvárosi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Bíróné Klára referens a Bíróné Klára irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612553. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.