star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Tiszaújváros

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

200 ezer Ft

Kiadó lakás Tiszaújváros

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Tiszaújváros

  • 61m²


Ár:

200 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2018
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Tiszaújváros régi kertvároshoz közeli részén újabb építésű társasház 3. emeletén lévő, 2 szobás, nappali, amerikai konyhával kialakított, a kertvárosra néző panorámával rendelkező, erkéllyel, új bútorokkal berendezett lakás várja lakóit. Az ingatlant a tágas, letisztult terek, az elegancia, kényelem és a teljes funkcionalitás jellemzi. A nyílászárói hő- és hangszigetelt műanyagok, redőnnyel, rovarhálóval felszereltek. A nyári kánikulai napokat klíma teszi kellemessé. Két külön nyíló szobával rendelkezik, melyek laminált padlóval burkoltak, falai festettek. A minőségi burkolatokkal ellátott fürdőszobában fürdőkád kapott helyet, a toalett külön helyiségben található. A lakás teljes mértékben felszerelt, új Ikeás bútorokkal, használati tárgyakkal, tv, internet szolgáltatással rendelkezik, magas színvonalú háztartási gépekkel ellátott.
Kiadási feltételek:

200000,- Ft bérleti díj+közüzemi költségek
2 havi kaució+1 havi bérleti díj megfizetése a szerződés aláírását követően.

A zárt udvaron át megközelíthető modern épület lépcsőházában lift üzemel, tehát akadálymentes a lakásba való bejutás. A környék csendes, átmenő forgalom nem zavarja az itt élők nyugalmát. Kiváló infrastruktúrával rendelkezik, Spar Áruház szinte karnyújtásnyira, posta, bank, rendelő, óvoda, iskola, termálfürdő, vendéglátóhelyek néhány perc sétával elérhetőek. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal. Bérlőinknek teljes körű és díjmentes szolgáltatást nyújtunk, a bérbeadást és a későbbi kapcsolattartást igény szerint segítjük.


Elhelyezkedés

Tiszaújváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6616066


+36 70

Ingatlannet kód: NET6616066


Az általad megtekintett kiadó tiszaújvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás bérleti díja 200 ezer Ft, négyzetméter ára 3 279 Ft, ami a tiszaújvárosi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bíróné Klára referens a Bíróné Klára irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616066. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.