star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

200 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 40m²


Ár:

200 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
21,2 ezer Ft
Rezsi
5 ezer Ft
Kaució
1 havi
Minimum bérleti idő
Megegyezés szerint
Gépiesített
Van
Emelet
1.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van
Bútorozott
Igen
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Erkély, terasz mérete
3 m²

Az ingatlanról:

Lakás kiadó Budapest V. kerületében, az Akadémia utcában egy felújított 40 négyzetméteres. Másfél szobás, első emeleti bútorozott és gépesített téglalakás.Teljes felszereltségű és berendezésű, szoba (ágy, szekrény, kanapé, fotel) konyha, fürdőszoba és külön helyiségben wc.Gépek: mosógép, bojler, tűzhely, hűtőszekrény, páraelszívó, porszívó.

Az ingatlan rendkívül jó elhelyezkedésű. Központi, belvárosi részen található, a Duna és a Lánchíd közelében. Rendezett lakóközösség, csendes környezet, a házban kerékpártároló.Pár perc sétával elérhető a 2-es villamos, az M2-es metró és a 15-ös busz.

Közös költség 21 200- Ft, amely tartalmazza, a ház központi fűtését, a víz és csatorna használatot és a szemétszállítást.

Egy havi kaució és egy havi bérleti díj ellenében költözhető. 


Elhelyezkedés

1054, Budapest, V. kerület, Lipótváros, Akadémia utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6656522


Az általad megtekintett kiadó Budapest, V. kerület, lipótvárosi (Akadémia utca ) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás bérleti díja 200 ezer Ft, négyzetméter ára 5 000 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Haratik Mária hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656522. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület, Lipótváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.