star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, V. kerület

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

470 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, V. kerület

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, V. kerület

  • 65m²


Ár:

470 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
5.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

5. kerületeben, a színvonalas Falk Miksa utcában ajánlunk bérlésre, egy igényesen, teljes körűen felújított lakást, ami most otthonos iroda céljára van berendezve.

Az ingatlan szép világos, utcai nézetű, Parlamenttől pár lépés, de a Margit sziget, a tömegközlekedés ( villamos-4-6, buszok) is pár percre található.

Az épület karbantartott, szép új lifttel, esetleges betérő ügyfelei kulturált környezetbe érkezhetnek.

A 65 nm-en egy tágas ( konyhával ellátott ) fő helyiség és egy a széles kétszárnyú ajtóval szeparálható - de össze is nyitható - nagyméretű másik helyiség helyezkedik el. A lakásban található nagy ablakok természetes fénnyel árasztják el a teret.
Jelenleg 4 munkaasztal és egy nagy tárgyalóasztal áll rendelkezésre, de könnyen bővíthető.

Rezsije kiszámítható és kedvező . ( Házközponti fűtéses )- kb együtt a fűtés, víz, közös költség - 30 000 Ft

Tulajdonosai minimum 1 évre szeretnének szerződni két havi biztosítékkal.

Azonnal birtokba vehető.


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Falk Miksa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6595022


Az általad megtekintett kiadó Budapest, V. kerületi (Falk Miksa utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás bérleti díja 470 ezer Ft, négyzetméter ára 7 231 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Murár Zsóka referens az ArtsHome Invest irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595022. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.