star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 72 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

314,4 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 72 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 72m²


Ár:

314 400 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kiadásra kínálok az Oktogontól pár perc sétára lévő Csengery utcában egy 2 szobás lakást. Az ingatlan a második emeleten helyezkedik el tehát teljesen világos, belső körfolyósós házban. A lakás 2 nagy szobából áll, amelyek egymásból nyílnak, ezen felül konyha, kamra és előszoba tartozik hozzá. A fürdő és a wc külön helyiségben találhatók.

Gépesített, tehát gáztűzhely villanysütővel, valamint mosógép is a rendelkezésre áll. Kiváló elhelyezkedéssel a közelben elérhető metró, villamos és busz. A környéken számos vásárlási lehetőség van. Az utcában és a környéken a parkolás fizetős.

A közös költség 15.228 HUF/hó, amely tartalmazza a szokásos díjakat, ezen felül villany, gáz és vízdíj egyedi elszámolás alapján történik. Internet szolgáltatás van (DigiNet 500: 6410 HUF/hó), Tv szolgáltatás szintén igény esetén beköthető.

Bérleti díj: 900 EUR/hó

Az ingatlan bútorozottan, 2 havi kaucióval, az induló bérleti díjjal, a közös költség megfizetésével vehető bérbe.


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Csengery utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6632646


Az általad megtekintett kiadó Budapest, VI. kerületi (Csengery utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás bérleti díja 314,4 ezer Ft, négyzetméter ára 4 367 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Studio Casa Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632646. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.