star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

499 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 85m²


Ár:

499 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

Kiadó a VI. ker T E R É Z KÖRÚTON lévő 85 m2 + erkélyes lakás a Nagykörúton a Nyugati pályaudvar és az Oktogon között. A 4-es 6-os villamosvonal mentén.
A közelben van az M1 metró, az Oktogonnál, az M3 metró a Nyugatinál, a 78-as trolibusz is. A lakás, a Nyugatitól 1/2 villamos megállónyira van. A bulinegyed, negyed órányi séta.

A lakásnak 3 db körúti szobája van. A középsőből lehet az erkélyt megközelíteni. A fürdőszoba az előszobából is és a legkisebb körúti szobából is megközelíthető. A Különálló Wc az előszobából közelíthető meg, ahogyan a kis tároló helyiség is. Kettős gázfűtése van. A fő ablakokon spaletta is van.
Frissen felújított, keleti fekvésű lakás, az első emeleten. Lift is van. Irodának azonnal, gépesítés nélkül bérbe vehető. Lakásnak való használat esetén félsziget konyha kialakítása lehetséges, gépesítéssel együtt. A lakáshoz kicsi pince is tartozik.
Kisállat nem hozható.

Az ingatlan minimum 1 évre kiadó 2 havi kaucióval.
Bérleti díj: 499 000 Ft/hó
Hétvégén is hívhat!


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650215


Budapesti Ingatlanok

Budapesti Ingatlanok

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett kiadó Budapest, VI. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás bérleti díja 499 ezer Ft, négyzetméter ára 5 871 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Budapesti Ingatlanok hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650215. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.