star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

384,9 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 75m²


Ár:

384 900 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeretné egy minőségi, de mégis stílusos, egyedi lakásban tölteni a Karácsonyt és kezdeni az Új Évet? Egyedül vagy párjával költözne? A kiváló közlekedés vagy az egyediség fontosabb Önnek? Itt nem kell választania.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem olvassa tovább!

Kizárólagosan CSAK a MI kínálatunkban találhatja meg!

VI. kerületben Külső–Terézváros–Diplomatanegyed részén, utcai és udvari kilátással KIADÓ egy DK fekvésű, 75 nm, frissen-teljesen felújított, világos nappali + 2 szoba, 2 fürdőszoba + 1 szauna, gépesített és részben bútorozottan 2. emeleti lift nélküli, családias rendezett társasházban lévő lakás a Kodály körönd, Andrássy út, Hősök tere, közelében.

Lakás leírás:
A bejárati ajtón belépve egy rendkívül világos előszoba érkezünk, ahol jobbra egyből a hangulatos galériázott hálószoba található. Az előszobából tovább haladva megérkezünk a tágas konyhába és étkezőbe, mellett jobbra nyílik egy kis szoba, ami dolgozó, gardrób vagy vendégszobaként is használható. A konyhából egyenesen tovább haladva lesz egy hosszú közlekedő, ahol jobbra elsőként egy szaunával ellátott zuhanyzós fürdőszoba található, majd közvetlen mellette szintén jobbra egy kádas fürdőszoba WC-vel. Közlekedő végén megérkezünk az elegáns, szintén galériázott nappalinkban, ahol a szebbnél szebb led fények magával ragadó hangulatot, egyfajta melegséget ad otthonunknak.

Műszaki leírás:
Az ingatlan több mint szép állapotnak örvend, mivel teljes korszerűsítésen, felújításon esett átt. A lakás felújítása során a tulajdonos nem csak a magas minőségű anyagok használatára törekedett, hanem minél élhetőbbé és otthonosabbá tenni, ami a bútorzaton és egyéb kiegészítőkön is visszaköszön. Az otthon melegéről gáz-cirkó gondoskodik a nyári forróság enyhítéséről pedig 3 db hűtő-fűtő Klíma gondoskodik . A lakás igényes laminált padlóval lett burkolva mindenhol, illetve műanyag nyílászárókkal, redőnyökkel lett szerelve. A gyors internet szolgáltatást a Vodafone biztosítja. Részben bútorozottan, gépesítve azonnal igénybe vehető.

A belmagasság: 2,6 - 3,8 m

Feltételek:
Bérleti díj: 385.000, - Ft / hó
A közös költség: 18.000 forint / hó, mely a szokásos, általános dolgokat tartalmazza. A víz, villany és a gáz, egyedi mérés alapján történik. A lakás azonnal költözhető a beköltözéshez 2 havi kaució, valamint 1 havi bérleti díj megfizetése szükséges.
Dohányzás NEM megengedett, kissállat nem hozható.

Környék:
Az Andrássy út, tavasszal és nyáron több neves rendezvénynek központi helyszíne. De ha ez nem lenne elég, akkor a közelben található a Hősök tere, ahol többek között a Szépművészeti múzeum, Műcsarnok, Vajdahunyad vára a városligeti csónakázó tóval, Jégpálya, Cirkusz, Állatkert, és további Gasztronómiai - Kulináris élményekkel és jobbnál jobb kávézók, éttermek, cukrászdákkal gazdagodhatunk. Továbbá bankok, boltok, gyógyszertárak és az iskolák is elérhető távolságban vannak. Szinte minden megtalálható, ami a mindennapi, de mégis csendes élethez szükséges.

Közlekedés:
Remek tömegközlekedésnek örvend a környék. Pár perc sétára található számos tömegközlekedési lehetőség, Busz: 105, 210, 210 B, Troli: 72, 73, 76, Metró: M1, Éjszakai járatok: 979, 979 A, valamint 5 troli megállóra a Nyugati pályaudvar, ahol belföldi és nemzetközi vonatokra tudunk szállni.

Ajánlom:
Ajánlom diplomatáknak, cégvezetőknek, egyedülállóknak, pároknak és kis családoknak a jó tömegközlekedés és a jól ellátott környék miatt!

Ha ilyen lakást keres, ne is keresse tovább, megtalálta! HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG!
Eladó az Ön lakása is? Szeretné magas minőségben, és a legjobb áron értékesíteni?

ELADJUK vagy KIADJUK AZ ÖN LAKÁSÁT is!
Banki ügyintézőre, ügyvédre lenne szüksége? Kérje szakembereink elérhetőségét!

AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, A TÉVEDÉS JOGÁT FENNTARTJUK!
Kellemes napot!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Utcára.


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Aradi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6655366


Az általad megtekintett kiadó Budapest, VI. kerületi (Aradi) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás bérleti díja 384,9 ezer Ft, négyzetméter ára 5 132 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lakatos Gábor referens a Szabó Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655366. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.