star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 64 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

90 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros 1. kép

Kiadó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 64 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 64m²


Ár:

90 000 Ft

Közös költség
9,28 ezer Ft
Rezsi
8 ezer Ft
Kaució
2 havi
Minimum bérleti idő
6 hónap
Gépiesített
Megegyezés szerint
Kisállat
Nem hozható
Emelet
5.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Igen
Kertkapcsolatos
Nem
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

A Keleti pu.-hoz közel jó állapotú házban, 64 nm -es 2 szobás , napos, tiszta lakás egyik szobája tanuló vagy dolgozó fiatal lány részére kiadó. A szoba teljesen külön bejáratú. A másik szobában ELTE-n végzett , dolgozó, nagyon csendes lány van. A lakásban csak ketten lennének, így a tanulás és a pihenés is biztosított. A  bérleti díj 90.000 Ft, mely tartalmazza a fűtés költséget is. Közös költség 9.280 Ft. Egyéb rezsi (gáz, víz, villany, internet) 8.000 Ft. Kaució 2 hónap.

Beköltözhető 2024. május 1.    Érd: 06 20 464 2410 


Helyiségek

Szoba
24m²

Elhelyezkedés

1077, Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros, Baross tér 20


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6649247


Az általad megtekintett kiadó Budapest, VII. kerület, erzsébetvárosi (Baross tér 20) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás bérleti díja 90 ezer Ft, négyzetméter ára 1 406 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 68%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Erzsébet Pál hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649247. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.