star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, VII. kerület

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

228,6 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, VII. kerület

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, VII. kerület

  • 47m²


Ár:

228 600 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ha egy stúdió lakás nyújtotta kényelmet keresel, ráadásul fontos a Városliget közelsége, akkor ezt a kis lakást neked találták ki. A lakás belső két szintes alsó része 27m2-es felső pedig 20 m2-es.

A lakás az utcai bejáratú.

Az alsó részén egy kényelemes nappalit és egy minden igényt kielégítően felszerelt konyhát találsz, valamint egy zuhanyzós fürdőszobát. A felső szinten pedig egy hálószobát és egy tágas, „pakolós” részt, amit akár gardróbnak is kialakíthatsz. A lakást nemrég újította fel tulajdonosa. A munkálatok során törekedett rá, hogy a legjobb helykihasználtságot és funkcionalitást biztosítsa az apartman miden helyiségében. A fűtésről hőlégbefúvós klíma gondoskodik.

Ha sétálni, sportolni támad kedved, a Városligetet pár perc alatt elérheted, a közelben megálló trolikkal és buszokkal pedig a Belvárosban is nagyon hamar ott lehetsz.

Közös költség: 12.670 Ft/hó, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást.

2 havi kaucióval költözhető+ 1 havi bérleti díjjal.


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Marek József utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6586478


Az általad megtekintett kiadó Budapest, VII. kerületi (Marek József utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás bérleti díja 228,6 ezer Ft, négyzetméter ára 4 864 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Studio Casa Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586478. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.