star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, VII. kerület

  • 51 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Bérleti díj:

270 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, VII. kerület

  • 51 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, VII. kerület

  • 51m²


Ár:

270 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

Kiadó Budapesten VII. kerületben az E R Z S É B E T KÖRÚTON a Corinthia Luxury Hotel Budapest mellett egy 2. emeleti 51 nm-es gyönyörűen felújított, berendezett 1 szobás minilakás., közvetlen közelében SPAR, KFC, Pizza Hut, Burger King, Belozzo, Starbucks.

A szabályozható fűtést és hűtést fan coil készülékek biztosítják az energiafelhasználás H tarifával működik, egyedi fogyasztás alapján.
Egyedi mérőórák, alacsony rezsi és közös költség.
A 3 rétegű üveggel és elektromos redőnnyel ellátott ablakok gyakorlatilag teljes hangszigetelést biztosítanak
Frissen Most Felújított, Igényesen Bútorozott És Gépesített Lakás!!!

Vadonatúj konyhával, teljesen új gépekkel (hűtő, sütő, mikró, mosogatógép, elszívó, mosógép) vadonatúj gardróbszekrénnyel és bútorokkal.

A lakást a ház többi lakásától egy privát zárt folyosó választja el.
Parkolás a Corinthia Hotelben lehetséges külön díj ellenében.
A társasház az 1880-as évek végén épült, különlegesen szépen rendbe hozott, a lépcsőház és kapualj is gyönyörű, zárt, tiszta. A közvetlen szomszédja a szállodának!

Az ingatlan minimum 1 évre kiadó 2 havi kaucióval.
Bérleti díj: 270000 Ft/hó
Hétvégén is hívhat!


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635787


Budapesti Ingatlanok

Budapesti Ingatlanok

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett kiadó Budapest, VII. kerületi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás bérleti díja 270 ezer Ft, négyzetméter ára 5 294 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Budapesti Ingatlanok hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635787. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.