star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, XI. kerület, Lágymányos

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

250 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, XI. kerület, Lágymányos

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, XI. kerület, Lágymányos

  • 52m²


Ár:

250 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

Kiadó lakás Újbuda központjában, az Allee bevásárlóközponttól 5 percre, a Bölcső utcában.

A lakás egy öt emeletes, liftes épület 3. emeletén van, 52 m2-es, erkélyes, 2 szobás. Konyhája is ablakos, a fürdő és a wc külön van.
Mindkét irányba, parkra néznek az ablakai, kelet-nyugati fekvésű. Elektromos redőnyök és két klíma biztosítja, hogy hűvös maradjon a lakásban. Fűtése távfűtés. Közösköltsége 21 ezer Ft. Maximum 3 főnek kiadó, minimum egy évre. A lakás üres, gyorsan költözhető!
Kisállat nem hozható, dohányozni nem lehet a lakásban.

A bérléshez 2 havi kaució szükséges és közjegyzői nyilatkozat.

Bétleti díj 250 ezer Ft.
Várom hívását vagy üzenetét!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Lágymányos, Bölcső utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6642261


+36 20

Ingatlannet kód: NET6642261


Az általad megtekintett kiadó Budapest, XI. kerület, lágymányosi (Bölcső utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás bérleti díja 250 ezer Ft, négyzetméter ára 4 808 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zima Imre hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642261. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Lágymányos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.