star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, XI. kerület

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

240 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, XI. kerület

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, XI. kerület

  • 51m²


Ár:

240 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
8.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
van

Az ingatlanról:

2024. MÁJUSTÓL kiadó egy kiváló elhelyezkedésű, fiatalos, kétszobás 51nm-es bútorozatlan lakás. A LAKÁS JELENLEG TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁS ALATT ÁLL, így a leendő bérlő egy frissen felújított, igényes lakásba költözhet be.

A XI. kerület E T E L E ÚTON található, az Etele Plaza közvetlen szomszédságában, néhány perc sétára az 1-es villamos, 4-es metro és Kelenföld vasútállomás megállóktól. Alacsony rezsiköltségű a társasház szigetelésének és a műanyag nyílászáróknak köszönhetően. A környék rendezett, zölddel körbevett, a közelben játszótér, kondipark, futópálya található.
Kisállat nem hozható, a dohányzás nem megengedett.

Az ingatlan minimum 1 évre kiadó 2 havi kaucióval.
Bérleti díj: 240 000 Ft/hó
Hétvégén is hívhat!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644037


Budapesti Ingatlanok

Budapesti Ingatlanok

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644037

Budapesti Ingatlanok

Budapesti Ingatlanok

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó Budapest, XI. kerületi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás bérleti díja 240 ezer Ft, négyzetméter ára 4 706 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Budapesti Ingatlanok hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644037. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.