star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, XIII. kerület, Újlipótváros

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

300 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, XIII. kerület, Újlipótváros

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, XIII. kerület, Újlipótváros

  • 62m²


Ár:

300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

Kiadó havi 300.000 Ft-ért ez a RÉSZBEN bútorozott, remek állapotú lakás a 13. kerület Szent István parkban, egy 1960-as években épült, 8 emeletes csúsztatott zsalus társasházban.
A 62 m²-es lakás kiemelkedő elrendezéssel rendelkezik, két szobás, így tökéletes otthona lehet egy párnak vagy kis családnak.

A társasház folyamatosan karbantartott. 2018-ban a teljes elektromos hálózat cseréje valósult meg.

Az utóbbi 4 évben az ingatlan nagy részben megújult, és ezalatt következő felújítások történtek:

Az ablakok 2019-ben lettek kicserélve három rétegű üvegezésűre és szúnyoghálóval ellátva.
2019-ben cserélt energiatakarékos bojler biztosítja az otthon melegvízellátását, míg a fűtést távhőrendszer látja el.
A konyha 2020-ban lett modernizálva, így minden komfortot és funkcionalitást nyújt a mindennapi élet során.
2022-ben teljes körű víz- és csatornahálózat cserére került sor illetve a fürdőszoba teljes felújítására.

A nappali ablaka az utcára néz, míg a konyha és szoba ablaka a belső udvarra, ami fás és tavasztól zöld, lombos. A lakás környéke is rendkívül vonzó, hiszen a Szent István park szomszédságában található, ahol a zöld területek lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra és a szabadidős tevékenységekre.

A környék jól ellátott infrastruktúrával rendelkezik, ahol könnyen elérhetőek a közlekedési és bevásárlási lehetőségek. A helyi kávézók, éttermek és üzletek széles választékát kínálják, így a mindennapi életvitel könnyedén kielégíthető.

A közösköltség mindössze 9300 forint, így az ingatlan fenntartása is rendkívül költséghatékony.

A lakás minimum egy évre bérelhető, ideális választás azok számára, akik szeretnének egy alacsony fenntartású, korszerű, felújított otthonba költözni egy kellemes és jól megközelíthető környéken.

Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni ezt a remek lakást, vegye fel velem a kapcsolatot, és szervezünk egy időpontot a megtekintésre. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, külső hőszigetelés
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)
For rent for HUF 300,000 per month, this PARTLY furnished apartment in excellent condition is in the 13th district, Szent István park, in an 8-story sliding-frame apartment building built in the 1960s.
The 62 m² apartment has an outstanding layout, two rooms, so it can be a perfect home for a couple or a small family.

The condominium is continuously maintained. In 2018, the entire electrical network was replaced.

In the last 4 years, the property has been largely renovated, and during that time the following renovations took place:

The windows were replaced in 2019 with triple glazing and fitted with mosquito nets.
An energy-saving boiler replaced in 2019 ensures the home's hot water supply, while the heating is provided by a district heating system.
The kitchen was modernized in 2020, so it offers all comfort and functionality in everyday life.
In 2022, the entire water and sewer network was replaced and the bathroom was completely renovated.

The living room window overlooks the street, while the kitchen and bedroom windows overlook the inner yard, which is wooded and green and leafy since spring. The area around the apartment is also extremely attractive, as it is located next to the Szent István park, where the green areas offer opportunities for relaxation and leisure activities.

The neighborhood has a well-equipped infrastructure, where transport and shopping opportunities are easily accessible. They offer a wide range of local cafes, restaurants and shops, making everyday life easy to meet.

The joint cost is only HUF 9,300, so maintaining the property is also extremely cost-effective.

The apartment can be rented for at least one year and is an ideal choice for those who want to move into a low-maintenance, modern, renovated home in a pleasant and easily accessible neighborhood.

If you would like to view this great apartment in person, contact me and we will arrange an appointment for viewing.


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Újlipótváros, Budapest 13. kerület, Szent István park


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6657952


+36 70

Ingatlannet kód: NET6657952


Az általad megtekintett kiadó Budapest, XIII. kerület, Újlipótvárosi (Budapest 13. kerület, Szent István park) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás bérleti díja 300 ezer Ft, négyzetméter ára 4 839 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dávid Gábor referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657952. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület, Újlipótváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.