star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, XVII. kerület, Rákoscsaba

  • 37 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

160 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, XVII. kerület, Rákoscsaba

  • 37 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, XVII. kerület, Rákoscsaba

  • 37m²


Ár:

160 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Rezsi
20 ezer Ft
Emelet
4.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

Kiadó hosszútávra (min. 12 hónap) Budapest XVII. kerület Rákoskeresztúron a Pesti úton,a város vérkeringéséhez közel (2-3 perc séta), de mégis csendes utcarészben, egy 37 m2-es 1,5 szobás, erkélyes, bútorozott, gépesített, amerikai konyhás, TV+internet szolgáltatással rendelkező 4. emeleti társas házi lakás.
A lakás 2024. májusban költözhető, gyakorlatilag apartman felszereltséggel rendelkezik, teljesen felszerelt konyha (tányérok, poharak, evőeszközök szintjéig) gáz+villany tűzhely, 250 l-es hűtőgép, felszerelt és berendezett fürdőszoba mosógéppel. A nappali is bútorozott, modern médiafallal (TV készülék nem része) és mennyezeti ventilátorral is rendelkezik. A bútorzatán túl egy egész 4 m-es falat a padlótól mennyezetig beborító beépített szekrény is van benne kétemeletes akasztós résszel és polcokkal, ami szinte mindent elnyel. A hálószobában jelenleg egy 2 személyes ágyrács van, ezért matrac(ok) vagy igény esetén teljes ágy hozható.
Bérleti díj: 160 000 Ft/hó + rezsi
(kaució szükséges)

A rezsi alacsony:
– közös költség: 9290 Ft/hó,
– távfűtés + meleg víz: télen 10-15 eFt/hó, nyáron kb. 4 eFt/hó,
– gáz: 650 Ft/hó,
– villany: 2-4 eFt/hó,
– víz+csatorna: 3-5 eFt/hó,
– TV (98 csatorna) + internet (100 Mbps): 9600 Ft/hó.

Kiváló közvetlen közlekedés az Őrs Vezér térre és Kőbánya-Kispest metró végállomásokra (kb. 15-20 perc), és éjszakai járatok is vannak.

Minden a közelben: bölcsőde, óvoda, iskolák, gimnázium, szakorvosi rendelők, élelmiszer szuper- és hipermarketek, drogéria, bankok, optika, gyógyszertár, posta, stb.

Ideális lakás egyedülállónak vagy fiatal párnak.

Háziállat nem hozható, dohányzás csak lakáson kívül.

A bérleti szerződés közjegyzői ellenjegyzéssel, kiköltözési nyilatkozattal köttetik. (Nem fizetés vagy nem rendeltetésszerű használat esetén végrehajtás alkalmazható.)
A kép illusztráció,Ingatlanosok ne keressenek!!!
Érdeklődni:mindennap Horváth Alexandránál!!!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését,illetve ehhez hasonló érdekli , keressen bizalommal az alábbi telefonszámon vagy email címen!
Lakásaink többsége 1 havi kaucióval költözhető, illetve akár azonnal belehet költözni Sos helyzetben.
Több mint 500 lakással foglalkozunk, több mint 10 éve működünk és több tízezer embernek segítettünk már.
Irodánk egyszeri megbízási díj ellenében adja ki a lakástulajdonosok elérhetőségét, korlátlanul nálunk megjelenő összes hirdetésekhez!


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Rákoscsaba, Pesti út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650499


HASONLÓ INGATLANOK


100 000 Ft

Budapest, XVII. kerület

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 35m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650499


Az általad megtekintett kiadó Budapest, XVII. kerület, rákoscsabai (Pesti út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 37 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás bérleti díja 160 ezer Ft, négyzetméter ára 4 324 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Alexandra referens az Albérletpláza irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650499. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület, Rákoscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.