star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

200 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 52m²


Ár:

200 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
6.
Szobák száma
2
Fűtés
távfűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

XVIII. kerület Lakatos lakótelepen 9 emeletes, csúsztatott zsalus társasház 6. emeletén kiadó egy 52 m²-es, 2 szobás, loggiás, jó állapotú, dupla klímás, azonnal költözhető lakás.

A lakás nyílászárói műanyag típusúak, állapotuk újszerű, redőnnyel felszerelt. A fűtést és a melegvíz ellátását a főtáv szolgáltatja, a radiátorok szabályozhatóak, a fűtés mérhető. Az ingatlan szobái külön és egybe nyílóak, burkolatuk parketta, a többi helyiség járólapos. A ház fekvésének köszönhetően a helyiségek szép világosak.

Az ingatlan bútorozatlan, csak beépített konyhabútor van. Igény esetén tűzhelyet, mosógépet, hűtőgépet a bérbeadó tud biztosítani.
A ház tiszta, rendezett, karbantartott. A ház előtt a parkolás ingyenes

A lakás azonnal költözhető.
Bérleti díj: 200.000 Ft/ hó + rezsiköltség
Szerződéskötéskor 1 havi bérleti díj és 2 hónap kaució fizetése kötelező!

Környezet:
Lakótelepi, nyugodt, parkos. A környék ellátottsága kiváló a közelben elhelyezkedő bölcsődék, óvodák, iskolák, bevásárlóközpontok támogatják az itt lakók mindennapi teendőit. Bevásárlási lehetőség a közelben Lidl, Aldi, Dm, Spar, továbbá autóval 15 percre Tesco, Auchan, Obi stb.

Közlekedés:
A 182-es, 184-es buszokkal, vagy az 50-es villamossal az M3 metró 10 perc alatt elérhető. A belvárosba vonattal 20 perc alatt beérhet. Az M0-ás, M5-ös, (Nagykőrösi út) gyorsforgalmi út, gyors bejutást biztosít a városba.

Amennyiben felkeltette a hirdetés az érdeklődését, akkor forduljon hozzám bizalommal, és nézze meg, ezt az ingatlant személyesen!

A környékről:

Lakótelepi, nyugodt, parkos. A környék ellátottsága kiváló a közelben elhelyezkedő bölcsődék, óvodák, iskolák, bevásárlóközpontok támogatják az itt lakók mindennapi teendőit. Bevásárlási lehetőség a közelben LIDL, ALDI, DM, SPAR, továbbá autóval 15 percre Tesco, Auchan, OBI stb.


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Mikszáth Kálmán utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645346


Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645346

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó Budapest, XVIII. kerületi (Mikszáth Kálmán utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás bérleti díja 200 ezer Ft, négyzetméter ára 3 846 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Gyula László referens a Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645346. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.