star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Miskolc, Belváros

  • 22 m²

    alapterület

Bérleti díj:

120 ezer Ft

Kiadó üzleti Miskolc, Belváros

  • 22 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Miskolc, Belváros

  • 22m²


Ár:

120 000 Ft

Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Egy vagány tetováló szalont? Kiadó üzlethelyiség Miskolc belvárosában!

Miskolcon, a Széchenyi utcán kiadó egy 22 nm es üzlethelyiség. Az elmúlt évben az üzlethelyiség falatozó/büféként funkcionált. A megnyitás előtt, azaz 1 éve a következő felújítások történtek: falak burkolatának cseréje, wc/mosdó beszerelése, speciális bútor, pult kialakítása és festés történt.
Frekventált, forgalmas hely, jó megközelítés!
Alkalmas kisebb üzlet létrehozására pl.: kisebb ruhaüzlet, műkörmös szalon, kulcsmásoló, cipészüzlet. A lehetőségek száma végtelen.
Indítsa el könnyedén vállalkozását, itt egy remek hely hozzá!
Hívjon!
Bérleti díj: 120.000 Ft+ rezsi + 2 havi kaució!


Elhelyezkedés

Miskolc, Belváros, Széchenyi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6614513


+36 30

Ingatlannet kód: NET6614513


Az üzlethelyiségről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 22 m². Az üzlethelyiség bérleti díja 120 ezer Ft, négyzetméter ára 5 455 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 50%-kal magasabb. Az ingatlant Majoros Zsoltné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614513. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.