star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Szeged

  • 115 m²

    alapterület

Bérleti díj:

350 ezer Ft

Kiadó üzleti Szeged

  • 115 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Szeged

  • 115m²


Ár:

350 000 Ft

Építés éve
2006

Az ingatlanról:

Szeged belvárosában, a Széchenyi tér közelében egy 2006-ban épült társasházban belső kétszintes üzlethelyiség kiadó! Kirakattal is rendelkezik, és az utcára nyílik, így ügyfelek fogadása egyszerű. Az ingatlan-nyilvántartás szerint üzlet besorolású ingatlan 115 m2-es alapterülettel rendelkezik, és az alábbi elosztással bír: az alsó szinten található az üzlettér, jelenleg egy helyiség van gipszkartonnal leválasztva. Az emeleti szinten egy légterű iroda található, de ez igény szerint változtatható: külön tárgyalót is le lehet választani. Itt található a konyha is, hűtővel, ami a bérlet tartozéka. A vizesblokk is a felső szinten van, 1 db toalettel és 1 tusolóval. A terasz a belső udvarra néz. A helyiségek gránitlappal és laminált parkettával burkoltak. Igényesen kivitelezett, ízléses és szépen kialakított. A fűtése padlófűtéssel megoldott. Minden közműfogyasztás a saját mérőórák állása alapján fizetendő. A közös költség havonta kb. 20 ezer Ft, amely NEM tartalmazza a szemétszállítás díját, így az plusz költséget jelent.
Igény esetén a zárt mélygarázsban autóbeálló is tartozik az üzlethelyiséghez, ennek bérleti díja havonta 15 ezer Ft.
Az üzlet azonnal birtokba vehető. A bérleti díj: 350 ezer Ft/ hó + rezsi + 2 havi kaució.


Elhelyezkedés

Szeged, Horváth Mihály utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+30456

Ingatlannet kód: NET6638695


Mester Ingatlaniroda Szeged

Mester Ingatlaniroda Szeged

Az iroda további hirdetései

+30456

Ingatlannet kód: NET6638695

Mester Ingatlaniroda Szeged

Mester Ingatlaniroda Szeged

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m². További jellemzői: az építés éve 2006. Az üzlethelyiség bérleti díja 350 ezer Ft, négyzetméter ára 3 043 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Rókus Press Bt referens a Mester Ingatlaniroda Szeged irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638695. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.