star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Tata, Óváros

  • 52 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Bérleti díj:

350 ezer Ft

Kiadó üzleti Tata, Óváros

  • 52 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Kiadó üzleti Tata, Óváros

  • 52m²


Ár:

350 000 Ft

Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában ajánljuk kiadásra Tatán, Óváros központjában a Kossuth téren ezt az 52 m2-es tágas, világos ingatlant.

Az üzlethelyiség többféle vállalkozási forma helyszínéül is szolgálhat. Megfelelő lehet szépségipari szolgáltatóknak, irodának, kereskedőknek, bemutatóteremnek.

Az ingatlan utcafrontról megközelíthető, de rendelkezik egy oldalsó bejárattal is. Kialakításra került benne 1 nagy helyiség, és egy vizesblokk. Az ingatlan járólappal burkolt, a fűtést házközponti kazán szolgáltatja, a hőleadás padlófűtéssel megoldott. Nyílászárói biztonsági üveggel ellátottak. A klíma előkészítése megtörtént, a riasztórendszer kiépítésre került. Az ingatlanhoz saját villanyautó beálló és tároló tartozik, melyek külön díj ellenében bérelhetők. A beálló bérleti díja 40.000.- Ft/hó. Amennyiben a bérlő igénybe veszi a beálló bérlését, abban az esetben a tároló használata ajándék.

Közlekedés szempontjából kiváló. Buszmegálló pár percen belül, buszvégállomás és az autópálya rövid időn belül megközelíthető. Parkolás az ingatlan körül lehetséges.

Bérleti díj: 350.000.- Ft + rezsi, a közös költség: 21.000.- Ft havonta.

A szerződés feltétele minimum 1 év bérleti időszak vállalása és 3 havi kaució fizetése.

Amennyiben megtetszett az üzlethelyiség, de szeretné az ízlésére és vállalkozására formálni jelezze! Kisebb-nagyobb felújítási és átalakítási munkák, villanyszerelési munkák igényelhetők.

További információkért forduljon Irodánkhoz bizalommal!

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, jöjjön és tekintse meg mielőbb!

 

KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA 

ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító, 

független banki ügyintéző ajánlásával  

SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHON 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Kilátás: Utcára.


Elhelyezkedés

Tata, Óváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6623258


Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6623258

Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó Tata, Óvárosi üzlethelyiség 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: a fűtés típusa padlófűtés. Az üzlethelyiség bérleti díja 350 ezer Ft, négyzetméter ára 6 731 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 67%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth-Ágoston Vivien hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623258. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata, Óváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.