star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Tatabánya

  • 116 m²

    alapterület
  • 154 m²

    telek

Bérleti díj:

260 ezer Ft

Kiadó üzleti Tatabánya

  • 116 m² alapterület
  • 154 m² telek

  • Kiadó üzleti Tatabánya

  • 116m²


Ár:

260 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

A DOT-ING INGATLANIRODA kiadásra kínálja Tatabánya városközpontjában a Béla Király Körtéren található 116 m2 hasznos alapterületű ÜZLETHELYISÉGÉT.

A hosszú éveken át barkácsboltként üzemelő üzletre szerintem sokunk emlékezik, így kiváló elhelyezkedése, hatalmas üvegfelületének reklámozhatósága mellett, az emberek emlékébe is megmaradt.

Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően kiváló lehetőséget kínál üzletnek, irodának, bemutatóteremnek, de akár vendéglátóegységként is üzemeltethető.

A közel 80 m2-es üzlettér mellett, amelyben újszerű állapotú mellékhelyiség (2 db) is megtalálható, további 3 helyiség került kialakításra, amelyek tárolásra, vendéglátóegység esetén konyhának, illetve egyéb célnak is használható.

Az ingatlant nemcsak a fő, hanem hátsó bejáraton keresztül is megközelíthető.

Az üzlethelyiség mérhető fűtését és melegvíz ellátását távhő biztosítja, így mindig annyit fizet, amennyit el is használt.

A környezetben számos üzlet, Spar, stb. megtalálható, így a nagyforgalmú téren már csak ÖN vállalkozása hiányzik.

Kiváló közlekedés, bőséges parkolóhely, Fő tér karnyújtásnyira.

Bérlelti díj: 280.000.- Ft/hó
Kaució: 840.000.- Ft

Megköszönve megtisztelő figyelmét, további információért várom jelentkezését!

Érdeklődni: Rácz Gyula 70/367-7577


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6574066


+36 70

Ingatlannet kód: NET6574066


Az üzlethelyiségről 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m², míg a hozzá tartozó teleké 154 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. Az üzlethelyiség bérleti díja 260 ezer Ft, négyzetméter ára 2 241 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Gyula referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574066. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.